ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Μήτρου-Λονγκ: "Η μαμά μου μιλούσε πάντα για τον μπακλαβά, αλλά έλεγε να δοκιμάσω μόνο στην Ελλάδα"

Μήτρου-Λονγκ: "Η μαμά μου μιλούσε πάντα για τον μπακλαβά, αλλά έλεγε να δοκιμάσω μόνο στην Ελλάδα"
INTIME

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ βάζει πολύ ψηλά τις οικογενειακές αξίες και στάζει μέλι μιλώντας για μαμά του, Γεωργία.

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ γεννήθηκε στον Καναδά, έχοντας μπαμπά από το Τρίνινταντ και μαμά από την Ελλάδα και μαθαίνοντας από μικρός πόσο σημαντική είναι η αξία της οικογένειας, όπως ανέφερε στο επίσημο site της EuroLeague.

"Η γυναίκα της οικογένειας είναι περήφανη που μαγειρεύει κι εγώ είμαι καλοφαγάς. Είναι ενσωματωμένο στις ρίζες μας και έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Είναι κάτι που θα συνεχίζεται πάντα.

Η μαμά μου μιλούσε πάντα για τον μπακλαβά, αλλά δεν τον έφτιαχνε γιατί έλεγε ότι πρέπει να το δοκιμάσω μόνο στην Ελλάδα. Και το έκανα στο πρώτο ματς ταξίδι στην Αθήνα, το Σεπτέμβριο (σσ. όταν η Αρμάνι συμμετείχε στο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος του Παναθηναϊκού). Ήταν τρομερός, όπως τον περιέγραψε.

Χρειάζεσαι ανθρώπους στο πλευρό σου που θα είναι εκεί στις χειρότερες και στις καλύτερες στιγμές, δείχνοντάς σου ανιδιοτελή αγάπη. Οι βασικές σου αξίες είναι οι άνθρωποι που αποκαλείς οικογένεια και δεν χρειάζεται απαραίτητα να σαν συνδέουν δεσμοί αίματος.

Η μαμά μου είναι ο βράχος μου, ο άγγελός μου, τα πάντα. Μπορώ να μιλάω ώρες για εκείνη. Είναι ο πιο αλτρουιστής άνθρωπος στη ζωή μου. Στα μάτια μου είναι τέλεια. Μιλούσε μαζί μου σχεδόν κάθε βράδυ (σσ. όταν έφυγα από το σπίτι στα 16). Κυριολεκτικά μας έπαιρνε ο ύπνος στο τηλέφωνο.

Το πλήρες όνομά μου είναι Νάζαρετ Τζέρσεϊ Μήτρου-Λονγκ. Αυτό είναι 26 γράμματα (σσ. στα αγγλικά). Οπότε ήταν πιο εύκολο να έχω το σύντομο Ναζ Λονγκ. Όταν όμως βρέθηκα σε θέση που το όνομά μου είχε γίνει αρκετά γνωστό στους κολλεγιακούς κύκλους, ήθελα να τιμήσω και αυτή την πλευρά της οικογένειάς μου και πιο συγκεκριμένα τη μαμά μου. Εξού και Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Είναι πολύ ξεχωριστό να τιμάς τις γυναίκες στη ζωή σου. Πραγματικά πιστεύω ότι μπορείς να γίνεις καλύτερος άνθρωπος όταν έχει δυναμικές γυναίκες στη ζωή σου", ανέφερε μεταξύ άλλων ο γκαρντ της Αρμάνι, δείχνοντας πόσο μεγάλη αδυναμία έχει στη μητέρα του, Γεωργία.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ