EUROLEAGUE

Μίτροβιτς: Από τη Βιλερμπάν στον δρόμο για την Μπάγερν Μονάχου

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αποχώρηση του Ζβέζνταν Μίτροβιτς από τη Βιλερμπάν μοιάζει δεδομένη, με γαλλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για επαφή τοιυ έμπειρου τεχνικού με την Μπάγερν Μονάχου. Ο ίδιος πάντως διέψευσε όλα τα σενάρια.

Από τα μισά της φετινής σεζόν φάνηκε ότι η συνεργασία του Ζβέζναν Μίτροβιτς με τη Βιλερμπάν θα ολοκληρωνόταν σύντομα. Οι διαφωνίες που προέκυψαν και η "κόντρα" του με κάποιους από τους παίκτες - αστέρια της γαλλικής ομάδας δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες, με τη διοίκηση του συλλόγου να έχει δρομολογήσει ήδη την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Αυτό φαίνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα κι από την κίνηση της Βιλερμπάν να επαναφέρει στο επιτελείο τον Φρεντερί Φοτού, κάτι που δεν αποτελούσε εισήγηση/επιθυμία του Ζβέζνταν Μίτροβιτς. Η "Progres" πήγε μάλιστα το θέμα ένα βήμα παρακάτω, εξηγώντας πως ο έμπειρος τεχνικός έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με την Μπάγερν Μονάχου. Ο γερμανικός σύλλογος αναζητά προπονητή (σ.σ.: o Όλιβερ Κόστιτς ήταν υπηρεσιακός) μετά την αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς, έχοντας εστιάσει στον Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Ένα ενδιαφέρον που εφόσον πάρει σάρκα και οστά (βλ. πρόταση) θα σημαίνει πως ο 50χρονος τεχνικός όχι μόνο δεν θα μείνει άνεργος, αλλά θα συνεχίσει να εργάζεται σε ομάδα της EuroLeague, που κάνει πρωταθλητισμό στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Ο ίδιος πάντως διέψευσε όλα τα δημοσιεύματα, εξηγώντας στην "Equipe" πως " διάβασα ότι έκλεισα στην Μπάγερν ή όπου αλλού γράψανε (γελάει). Η αλήθεια είναι πως έχω συμβόλαιο με τη Βιλερμπάν και πριν από περίπου δύο βδομάδες κάναμε τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες μου για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Μιλήσαμε για παίκτες, για μεταγραφικούς στόχους, για όλα. Αλλά θα ξαναπώ πως έχω συμβόλαιο με τη Βιλερμπάν, οπότε...".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ