ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήτογλου: "Βγήκαν μπροστά παίκτες για να καλύψουν το κενό του Παπαπέτρου"

Ο Μήτογλου σε φάση από το Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν
Ο Μήτογλου σε φάση από το Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν EUROKINISSI

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν εξαιρετικός απέναντι στη Βιλερμπάν, με τον διεθνή φόργουορντ να στέκεται στο γεγονός πως αυτός κι οι συμπαίκτες του πάλεψαν για να καλύψουν το κενό του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ξεπέρασε την απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου και με σπουδαία ομαδική δουλειά, επιβλήθηκε εντός έδρας της Βιλερμπάν. Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν εκ των διακριθέντων με 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη και 1 μπλοκ σε 30'20'' συμμετοχής, παίζοντας σχεδόν αποκλειστικά στο "4".

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο διεθνής φόργουορντ δήλωσε πως "δοκίμασε ο κόουτς αυτό το σχήμα με την ΑΕΚ στον προηγούμενο αγώνα (σ.σ.: με εκείνον στο "4"), πήγε καλά, μας βγήκε. Είπε να το κρατήσει. Παίζουμε καλά και έχουμε ρυθμό. Πήραμε μια σημαντική νίκη. Δεν έχω να πω κάτι για το σχέδιο και το πλάνο του κόουτς. Ξεκινήσαμε λίγο νωθρά το παιχνίδι, έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί. Βγάλαμε αυτή την ενέργεια κυρίως στο δεύτερο δεκάλεπτο, καθαρίσαμε όλες τις φάσεις. Ματσάραμε την ενέργεια της Βιλερμπάν".

Για να προσθέσει αναφορικά με την απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου: "Είναι από τους πιο σημαντικούς, αν όχι ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας, μεγάλη η απώλειά του. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μαρκάρει και να κάνει πολλά πράγματα στην επίθεση. Μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις. Άλλοι παίκτες βγήκαν μπροστά και κάλυψαν το κενό του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ