ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήτογλου: "Ήταν να παίξω με το Λαύριο, αλλά ο κόουτς αποφάσισε να παίξω με μία προπόνηση"

Μήτογλου: "Ήταν να παίξω με το Λαύριο, αλλά ο κόουτς αποφάσισε να παίξω με μία προπόνηση"
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ντίνος Μήτογλου γύρισε στην EuroLeague μετά από 590 μέρες, αλλά είδε τον Παναθηναϊκό να χάνει στην παράταση από τη Μακάμπι. Ο διεθνής φόργουορντ δεν μπόρεσε έτσι να χαρεί την επιστροφή του, ενώ σημείωσε πως κανονικά ήταν να μπει στο ματς του πρωταθλήματος με το Λαύριο.

Η επιστροφή του Ντίνου Μήτογλου στα παρκέ της EuroLeague μετά από 590 μέρες και η πρώτη επίσημη εμφάνισή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2023/24 δεν συνδυάστηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα, κάτι που στενώρησε ιδιαίτερα τον διεθνή φόργουρντ.

"Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Ο τρόπος που ξεκινάμε αφήνει τις άλλες ομάδες να πάρουν μια διαφορά. Μετά τρέχουμε σαν τους τρελούς να καλύψουμε τη διαφορά. Στο β' μέρος δείξαμε μαχητικότητα και ενέργεια. Στο τέλος κουραστήκαμε και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι.

Δεν είναι δικαιολογία ότι δεν ξέρουμε ο ένας τον άλλο. Πρέπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένοι και να δείχνουμε μαχητικότητα. Θα δούμε το VIDEO. Το μόνο θετικό είναι ότι αντιδράσαμε και μάλιστα καλά. Η διαφορά καλύφθηκε. Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν θέλω να αρχίσω να λέω μεγάλα λόγια ή δικαιολογίες.

Έχουμε μία πολύ σημαντική εβδομάδα. Σκοπός μας είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Είναι πολύ λίγος ο χρόνος, πρέπει να "ξεχνάμε" γρήγορα και να προχωράμε μπροστά. Θα αρχίσουμε να δουλεύουμε για το ματς που έρχεται με το Λαύριο τη Δευτέρα.

Μην ξεχνάτε ότι είμαστε μία ολοκαίνουργια ομάδα. Κανείς δεν έγινε πρωταθλητής EuroLeague σε δύο μήνες. Σκοπός είναι να τελειώνουμε καλύτερα τις λεπτομέρειες.

Το feeling είναι πολύ ωραίο. Όταν έχεις μία έδρα όπως το ΟΑΚΑ πρέπει να το αξιοποιήσεις. Εμείς οι Έλληνες το καταλαβαίνουμε αυτό και το έχουμε εξηγήσει και στους ξένους. Όταν είναι γεμάτο και ο κόσμος μας στηρίζει, είμαστε ανίκητοι.

Υπήρξε μία ατυχία πριν το Super Cup. Δεν έχω ξαναπάθει θλάση β' βαθμού. Ήταν να μπω με το Λαύριο, αλλά ο κόουτς αποφάσισε να παίξω με μία προπόνηση. Είπα φυσικά θα παίξω. Σίγουρα δεν είμαι ακόμα απόλυτα έτοιμος. Δεν έχω ενοχλήσεις, αισθάνθηκα λίγο βαρύ το πόδι μου όταν βγήκα. Έτρεχα συνέχεια και έκανα διατάσεις για να μείνει ζεστός ο μυς.

Προσωπικά ήθελα πάρα πολύ την νίκη και δεν κερδίσαμε, οπότε δεν μπορώ να το χαρώ. Είμαι ευλογημένος που γύρισα στα γήπεδα, αλλά δεν κερδίσαμε", ανέφερε ο Μήτογλου στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα των πρασίνων από την Μακάμπι στην παράταση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ