Μυστακίδης, ΠΑΟΚ: Ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έγραψε σε χαρτάκι τις πρώτες τρεις μεταγραφές

Απίστευτη ανακάλυψη στο χορτάκι που έχει κολλημένο ο Μυστακίδης πίσω από το κινητό του μερικά λεπτά προτού μιλήσει για πρώτη φορά.
Ταϊρί, Άλεν και Πάτρικ Μπέβερλι. Ο πρώτος ανακοινώθηκε, ακολουθούν οι άλλοι δύο; Τουλάχιστον αυτό μπορούμε να καταλάβουμε από το χαρτάκι που έχει πίσω από το κινητό του ο Αριστοτέλης Μυστακίδης.
Ο νέος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/12) στο Παλατάκι για τον αγώνα με την Πριεβίτζα για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των 16 του FIBA Europe Cup, απόλαυσε τις στιγμέςκαι την υποδοχή και έκανε και την πρώτη του δήλωση.
“Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ πέρα, έχει όμορφη ατμόσφαιρα απόψε. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Γεννήθηκα εδώ, πάντα ήταν στην καρδιά μου. Είναι καλό που θα χτίσουμε, θα βοηθήσουμε και τους παίκτες. Η ομάδα δική τους είναι. Οι ιδιοκτήτες δεν έχουν τις ομάδες για τους εαυτούς τους, αλλά για τους φιλάθλους. Δεν ξέρω πόσο θα μιλάμε, καλύτερα να κάνουμε πράγματα, παρά να λέμε” ήταν τα λόγια του.