EUROLEAGUE

Μισή ντουζίνα διακριθέντων στο +22 της Νταρουσάφακα

Μισή ντουζίνα διακριθέντων στο +22 της Νταρουσάφακα

Η Νταρουσάφακα έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Μπουγιουκτσεμεκτσέ, με το +22 (97-75) να έρχεται εύκολα, αφού οι γηπεδούχοι είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Την επαφή της με την πρώτη τετράδα της TBL διατήρησε η Νταρουσάφακα, η οποία ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της Μπουγιουκτσεμεκτσέ. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ πήρε εύκολα τη νίκη (97-75), αφού η επιθετική της λειτουργία άγγιξε το "άριστα" σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη γι αυτό, άλλωστε, από το γεγονός πως έξι παίκτες της σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Σκότι Ουίλμπεκιν (13π., 10ριμπ., 4ασ.) ήταν αυτός που έκανε το κάτι παραπάνω, σημειώνοντας νταμπλ νταμπλ, σε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση τον τελευταίο μήνα.

Τον ακολούθησαν οι Μπιρκάν Μπατούκ (17π.), Μπραντ Ουαναμέικερ (21π., 5ασ.), Άντε Ζίζιτς (16π., 8ριμπ.) και Λουκ Χαρανγκόντι (15π., 7ριμπ.), με τον τελευταίο να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις μετά από αρκετό καιρό -ελέω και του τραυματισμού που τον επηρέασε σημαντικά το τελευταίο δίμηνο. Για τους ηττημένους, οι Κένεθ Χέις (20π., 6ασ.), Τζέρι Τζόνσον (15π.) και Άντριγια Στιπάνοβιτς (18π., 6ριμπ.) ήταν αυτοί που πάλεψαν.

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ