ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Μίροτιτς: "Θα κάνουμε τους οπαδούς μας περήφανους"

Μίροτιτς: "Θα κάνουμε τους οπαδούς μας περήφανους"
INTIME SPORTS

Η Αρμάνι Μιλάνο απέσπασε την υπογραφή του Νίκολα Μίροτιτς και με αυτόν τον τρόπο μπήκε ένα τέλος στο μεγάλο σίριαλ γύρω από το όνομα του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Ολοκληρώθηκε το σίριαλ αναφορικά με το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς, με τον 32χρονο φόργουορντ να γίνεται τελικά κάτοικος Ιταλίας και να φορά τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με τους Ιταλούς να επισημοποιούν την συμφωνία, η οποία θα έχει τριετή διάρκεια και συγκεκριμένα μέχρι το 2026.

Ο Μίροτιτς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας του Ετόρε Μεσίνα, χωρίς να κρύβει τη χαρά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αρμάνι:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της μεγάλης οικογένειας της Αρμάνι Μιλάνο και θα μπορώ να συμβάλλω στο να κάνουμε αυτή την ομάδα και αυτό το μεγάλο κλαμπ πι ανταγωνιστικό από ποτέ. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να ανταμείψω την εμπιστσύνη του μου έδειξαν ο κύριος Αρμάνι και ο πρόεδρος Ντελ' Όρκο. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που θα ξαναπαίξω με τον κόουτς Μεσίνα, τον οποίο γνώρισα όταν ξεκινούσα. Είμαι σίγουρος ότι η νέα σεζόν θα είναι διασκεδαστική και θα κάνουμε τους οπαδούς μας περήφανους".

Δείτε τη συνέντευξη - σταθμό του Νίκου Γκάλη αποκλειστικά στο SPORT24: "Κανείς στη γη δεν μπορεί να με μαρκάρει"

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ