ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μίροτιτς εναντίον Γιασικεβίτσιους: "Διαφωνώ για τη σεζόν, εμείς κάνουμε ό,τι μας ζητούν"

Μίροτιτς εναντίον Γιασικεβίτσιους: "Διαφωνώ για τη σεζόν, εμείς κάνουμε ό,τι μας ζητούν"
PHOTO CREDITS: FC BARCELONA

Αποτυχημένη έκρινε τη σεζόν της Μπαρτσελόνα ο Νίκολα Μίροτιτς, σε αντίθεση με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που την έκρινε επιτυχημένη.

Είχε περάσει λίγη ώρα από το φινάλε της σεζόν 2021/22, λίγη ώρα από την τρίτη ήττα της Μπαρτσελόνα σε τέσσερις αγώνες της σειράς των τελικών της Liga Endesa, όταν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υποστήριξε πως η χρονιά των Καταλανών κρίνεται επιτυχημένη. Και λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε η πρώτη σημαντική αντίδραση, δια στόματος Νίκολα Μίροτιτς, η οποία θα προκαλέσει αρκετή συζήτηση και ενδεχομένως και αλλαγές στην πανάκριβη ομάδα που χτίστηκε στη Βαρκελώνη.

"Όχι, δεν είμαστε χαρούμενοι για τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε η σεζόν. Είμαστε πληγωμένοι. Αυτή ομάδα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα, είναι προφανές ότι οι στόχοι δεν επιτεύχθηκαν. Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν καλύτεροι και το έδειξαν. Κι αυτή είναι η πραγματικότητα" ήταν τα πρώτα λόγια του Μίροτιτς, που συνέχισε λέγοντας ότι: "Ήταν καλύτεροι στο κομμάτι της δύναμης, στο ριμπάουντ, ένιωθαν πιο άνετα από εμάς. Ήταν πολύ ανώτεροι. Δεν συμφωνώ ότι δεν έχουμε δείξει χαρακτήρα, εμείς πάντα προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μας ζητούν. Με τα λάθη μας φυσικά, διότι είμαστε άνθρωποι, όμως προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής μας. Έπρεπε να πάρουμε τίτλους. Τους τελευταίους μήνες για κάποιον λόγο, η ομάδα έπεσε και ενώ έπρεπε να φουλάρουμε, δεν το κάναμε".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ