NBA

Μίντλετον: "Αισθάνομαι περήφανος ό,τι κι αν γίνεται, ήμουν draft pick δεύτερου γύρου"

Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, Κρις Μίντλετον, στο Game 5 κόντρα στους Νετς
Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, Κρις Μίντλετον, στο Game 5 κόντρα στους Νετς © 2021 KATHY WILENS / ASSOCIATED PRESS

Μια μέρα στη δουλειά ήταν για τον Κρις Μίντλετον το Game 3 της σειράς των τελικών της Ανατολής και αυτό φρόντισε να εξηγήσει και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση στην Ατλάντα.

Περήφανος για τον εαυτό του δήλωσε ο Κρις Μίντλετον μετά από τη σπουδαία εμφάνισή του στο Game 3 των τελικών της Ανατολής, μετά από τους 38 πόντους που έβαλε στην Ατλάντα για να ρίξει τους Χοκς στο καναβάτσο. Ο περιφερειακός των Μιλγουόκι Μπακς εξήγησε πως μπήκε στο ΝΒΑ ως επιλογή δεύτερου γύρου στο Draft (νούμερο 39 το 2012), οπότε κάθε ματς, κάθε νίκη είναι για εκείνον μια στιγμή δικαίωσης σε μια καριέρα που είναι πολύ καλύτερη απ' όσο νομίζει ο μέσος φαν του ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κρις Μίντλετον:

"Προσπαθώ να μένω στη στιγμή, δεν με ενδιαφέρει αν είμαι στα playoffs, στην κανονική περίοδο ή σε φιλικό προετοιμασίας. Είναι ωραίο να είσαι αυτός που παίρνει τη μπάλα. Σε μερικά ματς είμαι εγώ, σε μερικά ο Γιάννης, σε μερικά ο Χόλιντεϊ. Όταν είναι η σειρά μου, απλά προσπαθώ να πάρω το καλύτερο δυνατό σουτ.

Αισθάνομαι περήφανος για εμένα, ό,τι κι αν γίνεται. Ημουν draft pick δεύτερου γύρου, το μόνο που ξέρω είναι ότι δίνω ό,τι έχω εκεί έξω σε κάθε αγώνα. Κάθε κατοχή, κάθε αγώνας έχει σημασία και δεν μπορείς να κοιτάζεις προς τα πίσω. Δεν πρέπει ποτέ να έχουμε υπερβολικές αντιδράσεις. Ακόμη κι αν όταν χάνεις, πρέπει να κοιτάζεις τον επόμενο αγώνα. Είμαστε δύο νίκες από την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ. Από παιδί ονειρευόμουν να γίνω επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, τώρα το ζω, παίζω σκληρά, ψάχνω τρόπους για να κερδίζω και απολαμβάνω κάθε στιγμή. Εμπιστεύομαι τη δουλειά μου και συνεχίζω να μαθαίνω".

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ