STOIXIMAN AEGEANBALL

Μιλουτίνοβ: "Η πιο επίπονη στιγμή όταν έμαθα πως φεύγει ο Βεζένκοβ"

Μιλουτίνοβ: "Η πιο επίπονη στιγμή όταν έμαθα πως φεύγει ο Βεζένκοβ"
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δίνει το "παρών" στο Stoiximan Aegeanball Festival και μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, αλλά και για τις αποχωρήσεις των Σάσα Βεζένκοβ και Κώστα Σλούκα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί και στο Stoiximan Aegeanball Festival στην Σύρο. Ο ψηλός των ερυθρολεύκων, μίλησε στην COSMOTE TV για την επιστροφή του στον Πειραιά, αλλά και για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με τις αποχωρήσεις του Κώστα Σλούκα και του Σάσα Βεζένκοβ.

Αναλυτικά:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στον Ολυμπιακό. Ήξερα ότι θα γίνει κάποια στιγμή, απλά δεν ήξερα το πότε. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα φέτος το καλοκαίρι. Η πιο επίμονη στιγμή για μένα ήταν όταν έμαθα πως έφυγε ο Σάσα (Βεζένκοβ). Αυτός κι ο Κώστας (Σλούκας) ήταν παίκτες - κλειδιά πέρσι, που έφυγαν. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Ο Φαλ είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος που θα έχω τη δυνατότητα να παίξω μαζί του".

Για τον τελικό της EuroLeague: "Επίπονη στιγμή κι αυτή. Ήμουν στο σπίτι με φίλους και βλέπαμε το παιχνίδι. Ήταν μια πραγματικά άσχημη στιγμή όταν ο Σέρχιο Γιουλ έβαλε το καλάθι. Έχει βάλει πολλά τέτοια στην καριέρα του, δυστυχώς το ίδιο συνέβη κι απέναντι στον Ολυμπιακό".

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ