EUROLEAGUE

Μιλουτίνοβ για τη βραδιά με τους παίκτες του Παναθηναϊκού: "Άλλο η δουλειά, άλλο η ζωή έξω από το γήπεδο"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ EUROKINISSI SPORTS

Τα αυτονόητα δεν είναι για όλους αυτονόητα, γι' αυτό και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ εξήγησε ότι άλλο είναι το μπάσκετ και η δουλειά και άλλο η ζωή έξω από τα γήπεδα.

Είχαν περάσει λίγα λεπτά από τη σπουδαία εμφάνισή του στην νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο, όταν οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports του ζήτησαν ένα σχόλιο για την κριτική που δέχθηκε για το γεγονός ότι έκανε αλλαγή χρονιάς με ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και με τον Ματίας Λεσόρ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έπρεπε να μιλήσει για τα αυτονόητα, για το γεγονός ότι σε μία εορταστική στιγμή αποφάσισε να βρεθεί σε ένα περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται και πολλοί συμπατριώτες του.

"Ήταν πολύς κόσμος εκεί, παιδιά από τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Άλλο πράγμα η δουλειά και άλλο πράγμα η ζωή έξω από το γήπεδο. Και εκεί μιλάμε για τις ζωές μας, δεν μιλάμε για τα σπορ" ήταν τα λόγια του Σέρβου σέντερ, που ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξή του, παραδέχθηκε ότι βρήκε αυτοπεποίθηση από αυτή την ώθηση και τόνισε ότι έχει ακόμη δρόμο μέχρι να φτάσει στο επίπεδο που θέλει.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ