ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλουτίνοβ: "Χαίρομαι που είναι πιο δυνατός ο Παναθηναϊκός, σιγά-σιγά ξεχνιέται το θέμα Σλούκα"

Μιλουτίνοβ: "Χαίρομαι που είναι πιο δυνατός ο Παναθηναϊκός, σιγά-σιγά ξεχνιέται το θέμα Σλούκα"
ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΑΡΑΚΑΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μίλησε στο Meridianbetsport για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, το δέσιμο με τον κόσμο των ερυθρολεύκων, για τον Σάσα Βεζένκοβ και τον Κώστα Σλούκα, αλλά και για την αντιπαλότητα με τον Παναθηναϊκό.

Συνέντευξη στο Meridianbetsport παραχώρησε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ενόψει της έναρξης της σεζόν 2023/24. Ο Σέρβος σέντερ μίλησε για την επιστροφή στον αγαπημένο του Ολυμπιακό, τον Σάσα Βεζένκοβ, τον Κώστα Σλούκα και την αντιπαλότητα με τον Παναθηναϊκό που αναμένεται φέτος ακόμα μεγαλύτερη, μετά τις κινήσεις που έκαναν οι πράσινοι.

"Οι οπαδοί με υποδέχτηκαν εκπληκτικά. Ακόμα και όταν δεν ήμουν στον Ολυμπιακό, πάντα μου έγραφαν, με καλούσαν να επιστρέψω και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος μιας από τις πιο δυνατές ομάδες, όπως έδειξαν στις δύο προηγούμενες σεζόν. Ως οργανισμός ο Ολυμπιακός είναι σε κορυφαίο επίπεδο, έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με πριν από τρία χρόνια. Σεζόν με σεζόν ανεβαίνει η ομάδα. Ελπίζω ότι φέτος θα κάνουμε αυτό ένα βήμα παραπέρα.

Λυπάμαι που δεν θα ξαναπαίξουμε μαζί με τον Βεζένκοβ, γιατί πραγματικά ξεκινήσαμε να χτίζουμε μαζί την καριέρα μας μέσω του Ολυμπιακού και παραμένουμε φίλοι. Από την άλλη, χαίρομαι που είναι στο NBA, γιατί του αξίζει να είναι εκεί. Ξέρω πόσο δούλεψε, πόσα θυσίασε, πόσα έδωσε από τον εαυτό του σε όλα.

Είναι πάντα επιθυμία του Ολυμπιακού να είναι στην κορυφή της EuroLeague, αλλά μετά το φετινό καλοκαίρι και την αποχώρηση δύο σημαντικών παικτών, η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι, να χτίζουμε χημεία στην ομάδα και να μην κοιτάμε μακριά στο μέλλον, γιατί αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε κατάσταση να στοχεύσουμε στο Final Four και να πάμε για τη νίκη σε όλα αυτά. Δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε και να ευχηθούμε γι' αυτό.

Ο Σλούκας έφυγε πριν από τρεις με τέσσερις μήνες, νομίζω ότι σιγά σιγά ξεχνιέται (σσ. αυτό το θέμα). Είναι δική του απόφαση. Μπορεί να ήταν λίγο περίεργο για εμάς στην αρχή, αλλά ως εκεί, συνεχίζουμε να κοιτάμε την ομάδα μας. Ειλικρινά χαίρομαι που ο Παναθηναϊκός είναι πιο δυνατός, θα υπάρχει μεγαλύτερη αντιπαλότητα, καλύτερη για τους φιλάθλους, όλοι θα το απολαμβάνουν περισσότερο και αυτά τα ντέρμπι θα είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα, άρα και η EuroLeague.

Μετά την αποχώρησή μου από τον Πειραιά, είχα φανταστεί ότι θα τελείωνα την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Τώρα που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Πάντα ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό τουλάχιστον μία φορά και να τα νιώσω όλα αυτά, γιατί όπως λέω οι φίλαθλοι... Πάντα είχα απίστευτη υποστήριξη από αυτούς και από τον σύλλογο. Με δέχτηκαν σαν να ήμουν δικός τους και ήθελα να το νιώσω για άλλη μια φορά", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μιλουτίνοβ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ