ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλουτίνοβ: "Αν χάνεις τόσα πολλά λέι απ στην έδρα της Αρμάνι, είναι απίθανο να κερδίσεις"

Μιλουτίνοβ: "Αν χάνεις τόσα πολλά λέι απ στην έδρα της Αρμάνι, είναι απίθανο να κερδίσεις"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία με 65-53 για την 3η αγωνιστική της EuroLeague και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα της NOVA κάνοντας λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι και ηττήθηκε επί ιταλικού εδάφους με 65-53 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση κάνοντας λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης.

Ο ψηλός της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα μέτρησε 15 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 28'23".

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Το Μιλάνο παίζει physical, είναι σκληρή ομάδα. Αν σκοράρεις 53 πόντους στο Μιλάνο είναι δύσκολο να κερδίσεις.

Πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεση, χάσαμε πολλά λέι απ, πολλά ελεύθερα σουτ. Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε καλύτερα την Πέμπτη.

Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι γιατί αν χάνεις τόσα λέι απ στην έδρα της Αρμάνι είναι απίθανο να κερδίσεις".

Αναφορικά με τις απουσίες: "Υπάρχουν σημαντικοί παίκτες. Ο Νάιτζελ έδειξε κόντρα στον Παναθηναϊκό πόσο χρήσιμος είναι για την ομάδα μας. Ελπίζω να είναι καλά για τα επόμενα παιχνίδια. Έχει τεράστια επίδραση και τεράστια ώθηση στην ομαδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ