ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Μιλγουόκι Μπακς: Έδεσαν με νέο πολυετές συμβόλαιο τον Τζον Χορστ στη θέση του GM

Ο GM των Μπακς, Τζον Χορστ
Ο GM των Μπακς, Τζον Χορστ 2018 AARON GASH/AP PHOTO

Οι Μιλγουόκι Μπακς αποφάσισαν να δώσουν νέο πολυετές συμβόλαιο στον αρχιτέκτονα του περσινού πρωταθλήματος, τον General Manager του οργανισμού, Τζον Χορστ.

Η επιστροφή των Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή του ΝΒΑ μετά από πενήντα (50) χρόνια είχε την υπογραφή (και) του Τζον Χορστ, ο οποίος από τη θέση του General Manager συνέδεσε τα κομμάτια του παζλ για τα "Ελάφια" τα τελευταία χρόνια.

Η μεγάλη προσφορά του στην επιτυχία του οργανισμού αναγνωρίστηκε με τον δέοντα τρόπο, ήτοι με νέο πολυετές συμβόλαιο. Οι Μιλγουόκι Μπακς αποφάσισαν να τον "δέσουν" για αρκετά ακόμη χρόνια, εξασφαλίζοντας συνέχεια και συνέπεια στο σπουδαίο έργο που κάνουν τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τίτλου στους NBA Finals του 2021, σε βάρος των Φοίνιξ Σανς.

Η προηγούμενη συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2022, αλλά οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για πρόωρη επέκταση, δείχνοντας πως βαδίζουν σε κοινά μονοπάτια με στόχο το repeat.

Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος στο Woj Pod λέγοντας πως "αυτά που έκανε η διοίκηση του οργανισμού για μένα και την οικογένειά μου, για την καριέρα μου, το να μου δώσει αυτή την ευκαιρία και να με εμπιστευτεί, είναι κάτι για το οποίο θα είμαι για πάντα ευγνώμων, παραμένοντας πιστός σε αυτούς. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να δουλεύω μαζί τους, όπως επίσης με τον Μάικ Μπούντενχολζερ, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Πίτερ Φέιγκιν (πρόεδρος) και όλους τους παίκτες της ομάδας".

Ο Τζον Χορστ είχε μιλήσει στον Χάρη Σταύρου και το SPORT24 λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του τίτλου από τους Μιλγουόκι Μπακς, τονίζοντας πως όλοι στον οργανισμό των "Ελαφιών" είναι ευγνώμονες στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την προσφορά του.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ