ΣΕΠΚ

Μιχελάκος: "Ήταν κάτι πρωτόγνωρο"

Μιχελάκος: "Ήταν κάτι πρωτόγνωρο"

Φιέστα ανόδου την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας; Κι όμως γίνεται. Ο Τρίτωνας ανέβηκε στη Β' εθνική και ο κόουτς Μιχάλης Μιχελάκος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ

Συνήθως η πρώτη ημέρα της προετοιμασίας είναι... δύσκολη για παίκτες και προπονητικό, όμως στην περίπτωση του Τρίτωνα η πρώτη συνάντηση περιελάμβανε και...φιέστα ανόδου! Οι ανακατατάξεις έφεραν την ομάδα των Σεπολίων στη Β' εθνική κι έτσι έπειτα από 32 χρόνια ο Τρίτων θα βρίσκεται στο τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας. Ο προπονητής που οδήγησε τους "μπλε" σε τέσσερις ανόδους σε ισάριθμα χρόνια, Μιχάλης Μιχελάκος, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την ιστορική στιγμή της ομάδας του αλλά και για την πρωτόγνωρη εμπειρία που βίωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την επιστροφή του Τρίτωνα στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής έπειτα από περίπου 32 χρόνια (ήταν τη σεζόν 1983-84)

" Είναι τεράστια στιγμή για τον σύλλογο. Μπορώ με σιγουριά να πω ότι δεν το είχε φανταστεί κανένας μας αυτό πριν από τέσσερα χρόνια. Ποιος θα μας το έλεγε τότε που ξεκινάγαμε από το Β' τοπικό ότι θα είμαστε εδώ μετά από λίγα χρόνια; Τότε για εμένα ήταν σπουδαίο και μόνο να δίνουμε φιλικά με ομάδες εθνικών κατηγοριών. Αναμφίβολα είναι ξεχωριστή στιγμή για τον σύλλογο και φυσικά για εμένα. Θεωρώ ότι έχω πολλά να δώσουμε ακόμα και οι συνεχόμενες άνοδοι νομίζω ότι αποδεικνύουν πόσο εύρυθμη είναι η λειτουργία του συλλόγου.

Για να έρθει αυτή η επιτυχία χρειάστηκε πολλά άτομα να κάνουν υπέρβαση και τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που έδωσαν το 100% όλη τη χρονιά, τη διοίκηση που ήταν συνεπής σε λόγια κι έργα για ακόμα μία σεζόν και όσους είναι στο στενό περιβάλλον μου που στηρίζουν όλη την προσπάθεια που γίνεται".

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό κι αν αλλάζει κάτι

" Το βασικό μας θέμα εξαρχής δεν είχε να κάνει με την κατηγορία αλλά με το τι θέλουμε να προσθέσουμε στην ομάδα μας. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία να σκεφτούμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε αλλά επιδιώξαμε να φέρουμε παιδιά εγνωσμένης αξίας και με καλό χαρακτήρα. Προσωπικά θεωρώ ότι οι επιλογές που έχουμε κάνει είναι ικανές να υποστηρίξουν τις φιλοδοξίες μας στη νέα κατηγορία".

Για την άνοδο που συνέπεσε με την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας

" Νομίζω ήταν κάτι πρωτόγνωρο και δεν ξέρω αν θα το ζήσω ξανά. Ήταν κάτι απίστευτο στην πρώτη ημέρα της προετοιμασίας να είμαστε με γλυκά και να γιορτάζουμε την άνοδο. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι πρόκειται για μία ξεχωριστή στιγμή για το σύλλογο και θα πρέπει όλοι να πατήσουμε πάνω σε αυτήν την επιτυχία και δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό να επιδιώξουμε να σταθεροποιήσουμε τον Τρίτωνα σε αυτή την κατηγορία".

Για την περσινή πορεία της ομάδας και τον απολογισμό που κάνει

" Η περσινή χρονιά ήταν η πρώτη μας στη Γ' εθνική και όντας νεοφώτιστοι προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Το καλοκαίρι κάναμε καλές επιλογές παικτών και μπορώ με σιγουριά να πω ότι δεν μετανιώνω για καμία από τις κινήσεις που έγιναν. Σε κάποια σημεία ήμασταν αρκετά άτυχοι. Παρότι κάναμε ήττες στον πόντο που μας πήγαν πίσω στο τέλος θεωρώ ότι το πρόσημο είναι θετικό, καθώς τερματίσαμε στην τρίτη θέση πίσω από δύο πολύ καλές ομάδες (Πρωτέα, Μαρούσι) και τελικά μέσα από τα μπαράζ και τις ανακατατάξεις βρισκόμαστε στην Β' εθνική. Νομίζω ότι στο τέλος όλα πήγαν κατ' ευχήν".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ