ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Μιχάιλοβιτς: "Ο Τρινκιέρι προσέφυγε στη FIBA κατά της Παρτίζαν"

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Όστογια Μιχάιλοβιτς
Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Όστογια Μιχάιλοβιτς SPORT KLUB / YOUTUBE

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου GM της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς, ο πρόεδρος της ομάδας αναφέρθηκε και στην προσφυγή του Αντρέα Τρινκιέρι στη FIBA για οφειλές προς το πρόσωπό του.

Στην παρουσίαση του Ζόραν Σάβιτς ως νέο GM της Παρτίζαν, ο πρόεδρος της σέρβικης ομάδας, Οστόγια Μιχάιλοβιτς, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη διαμάχη με τον Αντρέα Τρινκιέρι και την προσφυγή του στη FIBA για οφειλές.

Τον Νοέμβριο του 2018, Τρινκιέρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Παρτίζαν ωστόσο τον Ιούλιο του 2020, λύθηκε το συμβόλαιο του με τη ομάδα του Βελιγραδίου. Ο Ιταλός διεκδικεί ολόκληρο το συμβόλαιο του, προσφεύγοντας μάλιστα στην FIBA προκειμένου να δικαιωθεί.

Απ' την άλλη πλευρά, ο ισχυρός άντρας της Παρτίζαν, ανέφερε πως ο Τρινκιέρι πληρώθηκε για ό,τι κέρδισε και δούλεψε: "Ο Τρινκιέρι πληρώθηκε για όσο ήταν στην ομάδα μας και για το διάστημα που δούλεψε. Τώρα διεκδικεί αυτό που δεν δούλεψε και το δικαστήριο θα αποφασίσει γι' αυτό. Οι δικηγόροι μας έχουν αναλάβει την υπόθεση. Δεν περιμέναμε την αγωγή μιας και είχε την υποστήριξη του συλλόγου μας και πήρε ό,τι ζήτησε".

Στο διάστημα του ως προπονητής της Παρτίζαν, ο Τρινκιέρι πήρε 2 κύπελλα Σερβίας (2018,2019) και ένα Σούπερ Καπ (2019).

Photo Credits: Sport Klub / YouTube

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ABA LEAGUE ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ