NBA

Μίχαϊλιουκ για την πρόταση του Παναθηναϊκού: "Υπήρχαν προτάσεις στο τραπέζι αλλά είδα τι ήταν καλύτερο για εμένα"

Μίχαϊλιουκ για την πρόταση του Παναθηναϊκού: "Υπήρχαν προτάσεις στο τραπέζι αλλά είδα τι ήταν καλύτερο για εμένα"
PRINTSCREEN

Ο Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ μίλησε στην Media Day των Μπόστον Σέλτικς για το ξεκίνημα με τη νέα του ομάδα, ενώ ρωτήθηκε και για το ενδεχόμνο να μετακόμιζε στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι, τονίζοντας πως υπήρχαν προτάσεις στο τραπέζι.

Η Media Day των ομάδων του NBA πραγματοποιήθηκε, με τον Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ να μιλά σε εκείνη των Μπόστον Σέλτικς και αναφέρθηκε στο φετινό καλοκαίρι και πως κατέληξε στην ομάδα της Βοστώνης.

Ο Ουκρανός δέχθηκε ερώτηση σχετικά με το αν έφτασε κοντά στην μετακόμισή του στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, απαντώντας πως υπήρχαν προτάσεις στο τραπέζι, αξιολόγησε αυτό που ήταν το καλύτερο για εκείνον.

Θυμίζουμε πως η περίπτωση του Μίχαϊλιουκ είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για να τον εντάξει στο ρόστερ του το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Υπήρχαν προτάσεις στο τραπέζι. Αξιολόγησα τι ήταν το καλύτερο για μένα. Ήθελα να είμαι μέρος κάτι πολύ ξεχωριστού, έχουμε καλές ευκαιρίες και νιώθω πως είμαι ακόμα παίκτης του NBA, ανήκω στο NBA και συνεχίζω την πορεία μου".

Δείτε τις συγκεκριμένες δηλώσεις στο 1:30:00:

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ