NBA FINALS

Μια βραδιά NBA στη Θεσσαλονίκη παρέα με το SPORT24 και τη Lierac Homme

Μια βραδιά NBA στη Θεσσαλονίκη παρέα με το SPORT24 και τη Lierac Homme

Δες το πρώτο ματς των NBA Finals μαζί με αγαπημένους δημοσιογράφους του SPORT24 και τη Lierac Homme.

To SPORT24 ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη! Τέσσερις αγαπημένοι μπασκετικοί δημοσιογράφοι, ο Παντελής Βλαχόπουλος, ο Σπύρος Καβαλιεράτος, ο Χάρης Σταύρου και ο Αλέξανδρος Τρίγκας θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν μαζί με 30 τυχερούς αναγνώστες στη Βόρεια Ελλάδα (15 με τα plus one τους) το πρώτο ματς των NBA Finals.

“Σύμμαχός” μας σε αυτό το ταξίδι θα είναι η Lierac Homme που απενοχοποιεί την ανδρική περιποίηση με μια σειρά προϊόντων καθημερινή, απλή και αποτελεσματική, αποτελούμενη από προϊόντα υγιεινής, ξυρίσματος, και περιποίησης προσώπου.

To experience με τη Lierac Homme

Οι καλεσμένοι μας θα βρεθούν από νωρίς στο ξενοδοχείο που θα τους υποδείξουμε για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με το SPORT24 και να απολαύσουν τις εκπλήξεις που θα έχουμε ετοιμάσει γι’ αυτούς λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ στο πρώτο ματς των τελικών του NBA.

Σε έναν χώρο έκπληξη, οι καλεσμένοι μας θα δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στην τέχνη της φωτογραφίας. Κάθε αναγνώστης θα έχει 5 κλικ για να βγάλει την καλύτερη φωτογραφία, ενώ ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει μοναδικά δώρα από το brand.

Spoilers τέλος. Τα υπόλοιπα από κοντά.

Αν μένεις στη Θεσσαλονίκη και θες να είσαι κι εσύ ένας από τους 15 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να δουν μαζί με τους δημοσιογράφους του SPORT24 τον πρώτο τελικό του NBA και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα διαγωνισμού.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα τελειώσει τις πρώτες πρωινές ώρες με τη λήξη του τελικού.

* Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 30/5.

TAGS NBA FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ