NBA FINALS

Μια βραδιά με μπάσκετ και εκπλήξεις στη Θεσσαλονίκη παρέα με το SPORT24 και τη Seneca Medical Group

Μια βραδιά με μπάσκετ και εκπλήξεις στη Θεσσαλονίκη παρέα με το SPORT24 και τη Seneca Medical Group

Δες το πρώτο ματς των NBA Finals μαζί με αγαπημένους δημοσιογράφους του SPORT24 και τη Seneca Medical Group.

Τέσσερις αγαπημένοι δημοσιογράφοι του SPORT24 ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Αφορμή για το ταξίδι του SPORT24 είναι ο πρώτος τελικός των NBA Finals, τον οποίο θα παρακολουθήσουμε παρέα με 30 τυχερούς αναγνώστες (15 με τα plus one τους) που μένουν στη Βόρεια Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Παντελή Βλαχόπουλο, Σπύρο Καβαλιεράτο, Χάρη Σταύρου και Αλέξανδρο Τρίγκα, να παρακολουθήσουν μαζί τους το πρώτο ματς των τελικών του NBA και να ζήσουν μια μοναδική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Σύμμαχός μας στη βραδιά αυτή στη Θεσσαλονίκη θα είναι η Seneca Medical Group, το brand που έχει επενδύσει σε Καινοτόμα Συστήματα Διάγνωσης και Θεραπείας της τριχόπτωσης με στόχο την οριστική λύση στο πρόβλημα αποκατάστασης των μαλλιών σε άντρες και γυναίκες. Η μεταμόσχευση μαλλιών Direct FUE πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από πιστοποιημένους ιατρούς, εξασφαλίζοντας 100% φυσικό αποτέλεσμα για μια ζωή.

To experience με τη Seneca Medical Group

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ στο μεγάλο ματς, οι τυχεροί καλεσμένοι θα συμμετέχουν σε ένα δυνατό μπασκετικό quiz by Seneca, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικές με τελικούς των προηγούμενων χρόνων. Οι μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν δώρα από το brand

Αν μένεις στη Θεσσαλονίκη και θες να είσαι κι εσύ ένας από τους 15 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να δουν μαζί με τους δημοσιογράφους του SPORT24 τον πρώτο τελικό του NBA και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα διαγωνισμού.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα τελειώσει τις πρώτες πρωινές ώρες με τη λήξη του τελικού.

* Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 30/5.

TAGS NBA FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ