ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Μία "ανάσα" από τον Τάιρον Νας ο Χολαργός

Μία "ανάσα" από τον Τάιρον Νας ο Χολαργός
AP PHOTO/CHARLES REX ARBOGAST

Έτοιμος να προσθέσει ακόμα ένα κομμάτι του στο παζλ του για τη νέα σεζόν είναι ο Χολαργός, ο οποίος βρίσκεται μία "ανάσα" από την απόκτηση του Τάιρον Νας.

Ο Χολαργός προχωράει στην απόκτηση του Τάιρον Νας, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τον έκτο ξένο παίκτη της νεοφώτιστης ομάδας στην Basket League.

H ομάδα του Άρη Λυκογιάννη έχει ήδη ντύσει με τα χρώματά της τους Τέντι Οκερέαφορ, Ζερμέιν Λοβ, Τζαβόντε Χόκινς, Τόρλιν Φιτζπάτρικ και Νταρίν Ντόρσεϊ, και αναμένεται να ολοκληρώσει τις κινήσεις της - όσον αφορά τους ξένους παίκτες - με την απόκτηση του Τάιρον Νας, καθώς οι δύο πλευρές απέχουν μόλις μία "ανάσα" από το να δώσουν τα χέρια.

Ο 30χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουοντ (2.03μ.) μετά την αποφοίτησή του από το Notre Dame το 2011 άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Γερμανία και αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Τούμπινγκεν. Ακολούθησε η θητεία του στην Γαλλία (Ρουέν, 2015) και στην Δομινικανή Δημοκρατία (Leones de Santo Domingo), ενώ την σεζόν 2015-16 έπαιξε στην Μπράουνσβαϊγκ. Ο Νας την σεζόν 2016-17 έπαιξε στο Ισραήλ (Ιρόνι Ναχαρίγια) και στην Τουρκία (Μπελεντίγεσπορ) και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε επέστρεψε στην Ιρόνια Ναχαρίγια, με την οποία είχε μέσο όρο 8,7 πόντους και 6,5 ριμπάουντ.

AP Photo/Charles Rex Arbogast

TAGS ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ