ΗΡΑΚΛΗΣ

Μέξας: "Παραιτούμαι από τον Ηρακλή ανεξαρτήτως της κατάληξης με τον Παναθηναϊκό"

Μέξας: "Παραιτούμαι από τον Ηρακλή ανεξαρτήτως της κατάληξης με τον Παναθηναϊκό"
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μέξας ανακοίνωσε την παραίτησή του, μερικές ημέρες μόνο μετά από την πρόσληψή του από τον Ηρακλή. Ο λόγος; Οι συζητήσεις με τον Χρήστο Σερέλη για να ενταχθεί στο επιτελείο του Παναθηναϊκού.

Η τρίτη θητεία του Κώστα Μέξα στον πάγκο του Ηρακλή κράτησε μόλις ένα (1) παιχνίδι, αυτό με τον Ερμή Σχηματαρίου. Την επομένη της ήττας για την Elite League, ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε -μέσω γραπτής δήλωσης- την απόφασή του να αποχωρήσει από τον "Γηραιό" δεδομένων των συζητήσεων που υπάρχουν με τον Χρήστο Σερέλη προκειμένου να ενταχθεί στο επιτελείο του Παναθηναϊκού.

Ο Κώστας Μέξας τόνισε πως παραιτείται ανεξαρτήτως της κατάληξης που θα έχει η διαδικασία με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Κώστα Μέξα:

"Δεδομένης της γνωστής σε όλους τιμητικής προσέγγισης από την ομάδα του ΠΑΟ και του προπονητή της κυρίου Σερέλη για να ενταχθώ στο team του και της δίκης μου πρόθεσης να την αποδεχτώ, εφόσον αυτή πάρει επίσημο χαρακτήρα, θεωρώ σωστό απέναντι στην ομάδα που έχω περάσει τα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας, να παραιτηθώ ανεξαρτήτως της κατάληξης της διαδικασίας με τον ΠΑΟ.

Οι συνθήκες στην ομάδα δεδομένου του κρίσιμου αγώνα του Σαββάτου απαιτούν πλήρη συσπείρωση και στήριξη της προσπάθειας των αθλητών μας. Κρίνω ότι η παρουσία μου θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα από όσα θα έλυνε.

Ζήτω συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης για την κατανόηση που έδειξαν στην απόφαση μου όταν τους ενημέρωσα για το τι ισχύει..

Ευχαριστώ πολύ επίσης τους αθλητές της ομάδας για τον επαγγελματισμό και την προσπάθεια που έκαναν το μικρό διάστημα που συνεργαστήκαμε.

Με την ίδια διάθεση και νοοτροπία πιστεύω ότι η επίτευξη του στόχου της ομάδας είναι εφικτή.

Εύχομαι ειλικρινά η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και κατόπιν να παραμείνει και να πρωταγωνιστεί για πάντα στην Α1".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ