NBA

Μεταμεσονύκτια "βόμβα" Ραζνάτοβιτς: "Ο Τζανάν Μούσα γυρίζει στην Ευρώπη

Ο Τζανάν Μούσα σε φάση από αγώνα Νετς - Νάγγετς τον Δεκέμβριο του 2019
Ο Τζανάν Μούσα σε φάση από αγώνα Νετς - Νάγγετς τον Δεκέμβριο του 2019 AP PHOTO/NICOLE SWEET

Ο Τζανάν Μούσα δεν χώρεσε φέτος στο ΝΒΑ και γυρίζει στην Ευρώπη, με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς να δηλώνει στο Twitter πως ο 21χρονος περιφερειακός έχει ήδη βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Μετά από δύο χρόνια στις ΗΠΑ, για λογαριασμό των Μπρούκλιν Νετς και των Ντιτρόιτ Πίστονς, ο Τζανάν Μούσα γυρίζει στην Ευρώπη σύμφωνα με tweet που έκανε τα ξημερώματα της Τρίτης (12/1) ο super agent Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

"Ο 21χρονος διεθνής Βόσνιος, που πέρασε την τελευταία διετία στους Νετς, γυρίζει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θα πετάξει για την Ευρώπη σε λίγες ημέρες και το όνομα της νέας του ομάδας θα γίνει σύντομα γνωστό" έγραψε ο Ραζνάτοβιτς.

Σε αυτές τις δύο σεζόν του στο Μπρούκλιν ο Μούσα είχε 4.3 πόντους (50% στο δίποντο, 22.7% στο τρίποντο και 72.6% στις βολές), 1.9ριμπάουντ και μία ασίστ ανά 10.7 λεπτά συμμετοχής σε 49 αγώνες.

Οι Νετς τον είχαν επιλέξει στο νούμερο 29 του NBA Draft 2018, ενώ στις 19 του περασμένο Νοεμβρίου τον έστειλαν στο Ντιτρόιτ για να πάρουν πίσω τον Λάντρι Σάμετ από τους Κλίπερς και τον Μπρους Μπράουν από τους Πίστονς. Τελικά αποδεσμεύθηκε στις 21/12/2020, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της κανονικής περιόδου.

Στα 21 του ο Μούσα έχει ύψος 2μ.06, μπορεί να παίξει σε τρεις θέσεις, από τον άσο έως το τρία, ενώ στο ελληνικό κοινό έγινε γνωστός πριν από αρκετά χρόνια, όταν στα 15 του ήρθε στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί από τον Ολυμπιακό, είδε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να εισηγείται την απόκτησή του, αλλά υπέγραψε στην Τσεντεβίτα με την οποία αγωνίστηκε στη EuroLeague.

TAGS NBA EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ