ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Μεσολόγγι: Με Καλαμπάκο για την άμεση επιστροφή στη Stoiximan Basket League

Ο Ντίνος Καλαμπάκος σε στιγμιότυπο από αγώνα του Μεσολογγίου
Ο Ντίνος Καλαμπάκος σε στιγμιότυπο από αγώνα του Μεσολογγίου EUROKINISSI

Στην τεχνική ηγεσία του Μεσολογγίου για ακόμη μία σεζόν θα βρίσκεται ο Ντίνος Καλαμπάκος. Παρά τον υποβιβασμό, η διοίκηση συνεχίζει να εμπιστεύεται τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος άλλωστε έχει συνεργαστεί εξαιρετικά με τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

Παρά τον υποβιβασμό και την επιστροφή στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, το Μεσολόγγι έδωσε εξαιρετικά δείγματα γραφής σε όλη τη διάρκεια της παρθενικής παρουσίας του στη Stoiximan Basket League. Η ποιότητα της δουλειάς του Ντίνου Καλαμπάκου αναγνωρίστηκε απόλυτα από τους διοικούντες τον σύλλογο, κάτι που αποτυπώθηκε στο νέο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε.

Το Μεσολόγγι ανακοίνωσε την Τρίτη 18 Μαΐου τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον Ντίνο Καλαμπάκο να αναλαμβάνει το "χτίσιμο" της ομάδας το φετινό καλοκαίρι, με στόχο την άμεση επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Ντίνο Καλαμπάκο για ένα ακόμη χρόνο.

Τα τρία χρόνια που είμαστε συνοδοιπόροι αγωνιστικά, ο coach Καλαμπάκος έγινε μέλος της οικογένειας και της πόλης μας. Οι χαρές και οι λύπες, οι επιτυχίες και οι αναποδιές μας έδεσαν, μας πείσμωσαν και μας δίδαξαν πολλά.

Έτσι με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ξεκινάμε να σχεδιάσουμε την επόμενη αγωνιστική χρονιά, το επόμενο ταξίδι, μαζί.

Καλή δύναμη coach"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ELITE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ