ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Πλημμύρισε το γήπεδο μπάσκετ του Μεσολογγίου, έβγαζαν το νερό με σκούπες οι άνθρωποι της ομάδας

Άνθρωποι του Μεσολογγίου καθαρίζουν το γήπεδο της ομάδας που έχει γεμίσει με νερά
Άνθρωποι του Μεσολογγίου καθαρίζουν το γήπεδο της ομάδας που έχει γεμίσει με νερά PRINTSCREEN ILIAS MOUTSIOS FACEBOOK ACCOUNT

Εικόνες ντροπής στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, το οποίο πλημμύρισε λόγω βροχής, με τους ανθρώπους της ομάδας να απομακρύνουν το νερό με όποιον τρόπο μπορούσαν.

Το ΔΑΚ Μεσολογγίου μετατράπηκε από γήπεδο μπάσκετ σε κολυμβητήριο σήμερα (26/1) το πρωί, καθώς μία ισχυρή βροχόπτωση ήταν αρκετή για να πλημμυρίσει το γήπεδο, με τους ανθρώπους της ομάδας του Μεσολογγίου να απομακρύνουν το νερό με σκούπες.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο ασίσταντ κόουτς της ομάδας, Ηλίας Μούτσιος, ανεβάζοντας δύο VIDEO, γράφοντας στο πρώτο "Χορτάσαμε από λόγια!! ΔΑΚ Μεσολογγιου κύριοι" και στο δεύτερο ότι "Σαν άνθρωπος του αθλητισμού ντρέπομαι! Διαφήμιση για τη πόλη μας, Ακόμη περιμένουμε το νέο κλειστό της πόλης μας!"

Δείτε τα δύο χαρακτηριστικά VIDEO:

Αυτό που μένει να φανεί πλέον είναι το μέγεθος της ζημιάς και αν μπορεί το γήπεδο να χρησιμοποιηθεί άμεσα για προπονήσεις, αφού οι υποχρεώσεις του Μεσολογγίου τρέχουν και περιλαμβάνουν το εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό σε τέσσερις ημέρες. Εκτός κι αν, πέραν των αγώνων, η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκουτ υποχρεωθεί να χρησιμοποιεί το ΔΑΚ Αγρινίου και για προπονήσεις για το επόμενο διάστημα.

TAGS ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ