ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Μεσίνα: "Πήγαμε να τα χαλάσουμε όλα σε ένα λεπτό τρέλας, κάναμε λάθη με κάθε πιθανό τρόπο"

Ο Έτορε Μεσίνα απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ
Ο Έτορε Μεσίνα EUROKINISSI

Ο Έτορε Μεσίνα δήλωσε ευτυχισμένος για την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague, προσθέτοντας ότι ένα λεπτό τρέλας παραλίγο να στερήσει τα πάντα στην ομάδα του, αλλά στο τέλος την έσωσε ο Χάινς.

Ανακούφιση. Αυτό είναι το συναίσθημα που κυριάρχησε στις δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα μετά την νίκη της Αρμάνι με 92-89 επί της Μπάγερν στο Game 5 των playoffs χάρη στην οποία η ιταλική ομάδα επέστρεψε στο Final Four έπειτα από 29 χρόνια, αφού στο τέλος έσπασαν καρδιές.

Η Αρμάνι έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο στο φινάλε του αγώνα και χρειάστηκε μία τεράστια άμυνα του Κάιλ Χάινς στον Γουέιντ Μπάλντουιν την κρισιμότερη φάση του αγώνα για να έρθει η πρόκριση, με τον Μεσίνα να στέκεται σε αυτή την στιγμή.

"Πιστεύω ότι οι παίκτες μου ήταν απίστευτοι, γιατί ήταν κάτω από τρομερή πίεση έπειτα από τις δύο ήττες στην Γερμανία απέναντι σε μία καταπληκτική Μπάγερν που είχε σπουδαία σεζόν" δήλωσε αρχικά ο Μεσίνα, για να αναφερθεί στην συνέχεια στο τρελό φινάλε του αγώνα:

"Πιστεύω ότι παίξαμε καλά, αλλά πήγαμε να τα χαλάσουμε όλα σε ένα λεπτό τρέλας. Κάναμε λάθη με κάθε πιθανό τρόπο. Τότε όμως ο Κάιλ Χάινς έπαιξε μία σπουδαία άμυνα και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι".

Κλείνοντας, ο Μεσίνα δήλωσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ειδικά για τον κύριο Αρμάνι και την οικογένειά του, επειδή στήριζε την ομάδα για χρόνια. Την έσωσαν. Πολλοί άνθρωποι δούλεψαν για αυτή την ομάδα και επιτέλους βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες της Ευρώπης και ξέρω ότι αυτό θα τους κάνει χαρούμενους. Είμαι χαρούμενος για όλους, ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ