EUROLEAGUE

Μεσίνα: "Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης οι καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή"

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το καπέλο στον Παναθηναϊκό AKTOR έβγαλε ο Έτορε Μεσίνα, που ήταν πραγματικά απογοητευμένος από την εικόνα της Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ.

Απογοητευμένος από την απογοητευτική εικόνα της Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της Τετάρτης (31/1) για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, ο Έτορε Μεσίνα έβγαλε το καπέλο στον Παναθηναϊκό λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή είναι μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης οι καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός προπονητής:

"Δεν έχουμε συνέχεια στο ρόστερ, είναι απλό, παίζουμε συνεχώς με απουσίες, πλέον έχουμε περισσότερους παίκτες και όλοι πρέπει να προσπαθήσουν. Οι ομάδες χτίζονται από την άμυνα και όχι από την επίθεση. Στην πρώτη περίοδο δώσαμε 10 πόντους στον αιφνιδιασμό κι αυτό είναι ντροπιαστικό.

Ήρθαμε εδώ για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό, που είναι μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης οι καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή σε άμυνα, σε επίθεση, σε ατμόσφαιρα, είναι σαν τις παλιές εποχές. Εδώ πρέπει να είσαι δυνατός πνευματικά, δεν μπορείς να λες ότι έχουμε περισσότερα άτομα, ότι θα σκοράρεις. Θα βάλεις λιγότερους πόντους και θα ντροπιαστείς. Όταν βλέπεις περισσότερο κόσμο, λες θα γίνει η δουλειά. Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπω να συμβαίνει. Ελπίζω ότι θα βρούμε τον δρόμο μας".

TAGS EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ