ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Μεσίνα: "Ο Παναθηναϊκός δείχνει σχεδόν ανίκητος στο παρκέ"

EUROLEAGUE /  -    (LATO KLONTIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (LATO KLONTIAN / EUROKINISSI) LATO KLONTIAN / EUROKINISSI

Ο Ετόρε Μεσίνα παραχώρησε δηλώσεις ενόψει της εκτός έδρας δοκιμασίας της Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR (31/1, 21.15) και υπογράμμισε πόσο δύσκολη προμηνύεται η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, αναδεικνύοντας, παράλληλα, την ποιότητα της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενεί την Αρμάνι Μιλάνο (21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague. Τόσο ο Ετόρε Μεσίνα, όσο και ο Νικολό Μέλι παραχώρησαν δηλώσεις ενόψει της αναμέτηρησης του ΟΑΚΑ, με τον τεχνικό των Ιταλών να στέκεται αφενός στην ποιότητα της ομάδας του Εργκίν Αταμάν και αφετέρου σε όσα θα πρέπει να προσέξουν οι φιλοξενούμενοι για να επικρατήσουν στην Αθήνα.

"Η επικοινωνία στο γήπεδο θα είναι πολύ σημαντική σε μια πολύ θορυβώδη αρένα. Από μπασκετική σκοπιά, πρέπει να προστατέψουμε σωστά τη μπάλα για να τους εμποδίσουμε από το να σκοράρουν εύκολα καλάθια από δικά μας λάθη. Επιπλέον θα πρέπει να ελέγξουμε και τα ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός, όπως και εμείς, είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών να ξεπεράσει, αλλά στο γήπεδο δείχνει σχεδόν αήττητος και γνωρίζουμε πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι", ανέφερε ο κόουτς Μεσίνα.

"Πριν από τον τελευταίο γύρο, ο Παναθηναϊκός είχε συγκεντρώσει ένα σερί νικών που επιβεβαίωσε την ποιότητα του ρόστερ του. Έχουν φυσική κατάσταση, ατομικό ταλέντο και, ιστορικά μιλώντας, πλεονέκτημα εντός έδρας. Πρέπει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, προσέχοντας πολύ τις λεπτομέρειες, με ένταση και σκληράδα στις κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού. Γνωρίζουμε ότι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι θα χρειαστούμε μια τεράστια εμφάνιση, αλλά θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις", τόνισε από τη δική του πλευρά ο Μέλι.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ