ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Μεσίνα: "Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της EuroLeague"

Μεσίνα: "Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της EuroLeague"
INTIME SPORTS

Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε για το συναπάντημα με τον Ολυμπιακό στο Mediolanum Forum, χαρακτηρίζοντας την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ως την καλύτερη σε όλη την Ευρώπη.

Ο Έτορε Μεσίνα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, την παραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Mediolanum Forum (3/3, 21:30, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24). Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο εξήγησε πού έγκειται η υπεροχή του Ολυμπιακού έναντι των αντιπάλων του, χαρακτηρίζοντας παράλληλα την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ως την καλύτερη στην EuroLeague.

"Παίζουμε κόντρα σε αυτή που είναι, μέχρι στιγμής, η καλύτερη ομάδα της EuroLeague, η οποία παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο χάρη στο σύστημα που έχει. Πρόκειται για κάτι που βελτιώνει τη συνοχή των παικτών και το ατομικό επίπεδό τους, βασισμένο σε μια πολύ επιθετική άμυνα και τη διαρκή κίνηση των παικτών και της μπάλας στην επίθεση. Για μας, αυτή είναι μια ευκαιρία να δούμε τις δυνατότητες που έχουμε και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τη βαθμολογική θέση που έχουμε" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ