ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Μεσίνα: "Είμαστε αουτσάιντερ, αλλά αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλά"

Ο Έτορε Μεσίνα της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Έτορε Μεσίνα της Αρμάνι Μιλάνο EUROKINISSI

Ο Έτορε Μεσίνα δήλωσε ότι ξέρει πως η Αρμάνι Μιλάνο θεωρείται το αουτσάιντερ στο Final Four της Κολωνίας αλλά απολαμβάνει αυτό το γεγονός, τονίζοντας ότι η πορεία της ιταλικής ομάδα είναι κάτι καλό και για το μπάσκετ της χώρας.

Ο Έτορε Μεσίνα δηλώνει πανέτοιμος για το Final Four, όπως και η Αρμάνι. Και ας θεωρείτια αουτσάιντερ. Βασικά, αυτό ακριβώς είναι που - σύμφωνα με τον Ιταλό τεχνικό - την κάνει να αισθάνεται ακόμα καλύτερα.

Αναλυτικά ο Έτορε Μεσίνα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι η Αρμάνι είχε να βρεθεί σε Final Four 29 χρόνια: "Είμαστε 29 χρόνια μακριά από το Final Four. Tα εφτά χρόνια της Μπαρτσελόνα είναι... τίποτα μπροστά σε αυτό. Είναι πολλή μεγάλη η χαρά. Ο ιδιοκτήτης μας είναι τρομερός, οι φίλαθλοι μας είναι τρομεροί. Το ιταλικό μπάσκετ είχε ανάγκη να βρίσκεται εδώ. Η εθνική ομάδα μπορεί να φέρει επίσης έσοδα, χορηγούς, ενδιαφέρον στη χώρα. Είναι κάτι σημαντικό για την Ιταλία και όχι μόνο για την Αρμάνι".

Για το γεγονός ότι αν και η Αρμάνι είχε χρόνια να πάει στο Final Four έχει έμπειρους παίκτες: "Δεν είναι εύκολο να παίζεις για πρώτη φορά σε Final Four. Oι έμπειροι παίκτες μας όμως θα μας βοηθήσουν πολύ, τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα. Θα δείξουν τον δρόμο σε όλους μας".

Για το γεγονός ότι η Αρμάνι θεωρείται αουτσάιντερ στην διοργάνωση: "Το να είσαι εδώ με μία ομάδα της χώρας σου είναι πολύ σημαντικό. Και με την ΤΣΣΚΑ εκπροσωπούσαμε ένα έθνος. Στο παρελθόν ήμουν πάντα το φαβορί με τις ομάδες μου, τώρα δεν περιμένουν πολλοί να κερδίσουμε. Αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλά όμως.

Είναι φανταστικό για μένα, το διασκεδάζω πολύ. Δίνω μεγάλη αξία στο ταξίδι, στην δουλειά, στη συνέπεια που δείξαμε. Το να είμαστε εδώ είναι επιβράβευση για εμάς. Είμαι χαρούμενος. Μπορεί να είναι η τελευταία μου συνέντευξη Τύπου σε Final Four, θέλω να το απολαύσω".

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ