ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Μεσίνα: "Δεν θα... αυτοκτονήσω επειδή αστόχησε ο Πάντερ στο τέλος, όπως δεν το έκανα και το 2009 με τον Σισκάκουσκας"

Ο Έτορε Μεσίνα της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Έτορε Μεσίνα της Αρμάνι Μιλάνο EUROKINISSI

Ο Έτορε Μεσίνα ξεκαθάρισε μετά την ήττα της Αρμάνι Μιλάνο στον ημιτελικό από την Μπαρτσελόνα ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του και πως δεν πρόκειται να κατηγορήσει τον Πάντερ που αστόχησε στο κρίσιμο σουτ πριν το νικητήριο καλάθι του Χίγκινς.

Ο Έτορε Μεσινα είναι περήφανος για τον τρόπο που πάλεψαν οι παίκτες του παρά την ήττα με 84-82 από την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Final Four. Και παρά την απογοήτευσή του ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έκανε ό,τι μπορούσε και δεν πρόκειται να κατηγορήσει τον Κέβιν Πάντερ για το άστοχο σουτ του στο φινάλε πριν το νικητήριο καλάθι του Χιγκινς.

Με έναν δημοσιογράφο να τον ρωτάει αν το χαμένο σουτ του Πάντερ του θύμισε το χαμένο τρίποντο του Ραμούνας Σισκάουσκας στον τελικό του Final Four του 2009 στην ήττα τότε της ΤΣΣΚΑ (όπου ήταν προπονητής) με 73-71 από τον Παναθηναϊκό, ο Ιταλός ήταν ξεκάθαρος, δίνοντας μία τρομερή απάντηση:

"Ευχαριστώ πολύ κύριε αρνητικέ τύπε. Ευχαριστώ που μου θύμισες τόσο... ωραίες αναμνήσεις. Όχι, δεν θα αυτοκτονήσω, όπως δεν αυτοκτόνησα και τότε όταν ο Σισκάουσκας αστόχησε στο τελευταίο σουτ, γιατί προηγουμένως μας είχε βοηθήσει να νικήσουμε πολλά παιχνίδια. Κάποιες φορές νικάς, κάποιες χάνεις".

Αναφερόμενος στον αγώνα, ο Μεσίνα τόνισε: "Πιστεύω ότι η ομάδα μας έπαιξε στα όριά της. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε ροτέισον και εστιάσαμε στην αθλητικότητα και την άμυνα. Κατά την γνώμη μου δεν σταθήκαμε στο επίπεδο που έπρεπε σε κάποια σημεία.

Πιστεύω ότι πρέπει να τονίσω ότι δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που ξεκινούν και τελειώνουν το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Χάρη στους βετεράνους μας μπορέσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα και αλλάξαμε τα δεδομένα του αγώνα. Το 99% από τα εύσημα λοιπόν πρέπει να πάνε σε αυτούς".

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ