NBA

Μένει στους Μάτζικ ο Φουρνιέ, κάνει opt-in στο συμβόλαιό του

Ο Εβάν Φουρνιέ σε αγώνα των Μάτζικ με τους Πέισερς την σεζόν 2019/20
Ο Εβάν Φουρνιέ σε αγώνα των Μάτζικ με τους Πέισερς την σεζόν 2019/20 Ⓒ 2020 ASHLEY LANDIS/ASSOCIATED PRESS

Ο Εβάν Φουρνιέ αποφάσισε να κάνει opt-in στο συμβόλαιό του με τους Μάτζικ για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του έναντι 17 εκατ. δολαρίων, παίρνοντας μία αναμενόμενη απόφαση.

Ο Εβάν Φουρνιέ προχώρησε σε μία λογική κίνηση, ενεργοποιώντας τον όρο που είχε στο συμβόλαιό του με τους Μάτζικ για την σεζόν 2020/21 έναντι 17 εκατ. δολαρίων.

Ο Φουρνιέ ήξερε ότι δεν θα έβρισκε πουθενά στην αγορά έναν αντίστοιχο ποσό, εξασφαλίζοντας τον εαυτό του. Ο συγκεκριμένος όρος είχε συμπεριληφθεί στην συμφωνία που είχε υπογράψει με το Ορλάντο το καλοκαίρι του 2016, όταν τα είχε βρει με τους Μάτζικ για συμβόλαιο 4+1 χρόνων έναντι 85 εκατ. δολαρίων.

Το γεγονός πάντως ότι ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ έκανε χρήση του όρου που είχε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μείνει στο Ορλάντο. Κι αυτό γιατί οι Μάτζικ εξετάζουν διάφορες επιλογές, κάνοντας σκέψεις για... ανοικοδόμηση του ρόστερ τους και ενδεχομένως η... μπάλα να πάρει και αυτόν.

Την σεζόν 2019/20 ο Φουρνιέ είχε 18.5 πόντους (ρεκόρ καριέρας), 2.6 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 39.9% στα τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ