ΑΕΚ

Έρχεται Ελλάδα αύριο (1/2) ο Μέικον για την ΑΕΚ

Ο Ντάριλ Μέικον με την φανέλα της Γαλατάσαραϊ σε αγώνα του Basketball Champions League
Ο Ντάριλ Μέικον με την φανέλα της Γαλατάσαραϊ σε αγώνα του Basketball Champions League BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Ο Ντάριλ Μέικον αναμένεται να έρθει στην χώρα μας αύριο (1/2) προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του από την ΑΕΚ, που ενισχύει σημαντικά την περιφερειακή της γραμμή.

Η συμφωνία με τον Ντάριλ Μέικον ολοκληρώθηκε και ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται αύριο (2/1), Δευτέρα, στην χώρα μας για να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της απόκτησής του από την ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να δώσει στην "Ένωση" αυτό που της λείπει εδώ και καιρό - και έγινε ακόμα πιο έντονο λόγω των πολλών τραυματισμών: Εκτέλεση και δημιουργία από την θέση του πόιντ γκαρντ, με την ΑΕΚ να ελπίζει ότι ο Μέικον θα ενσωματωθεί και θα προσαρμοστεί άμεσα στην ομάδα.

Με την έλευσή του Αμερικανού η ΑΕΚ θα έχει πλέον εφτά ξένους παίκτες (Μέικον, Λάνγκφορντ, Λοτζέσκι, Ματσιούλις, Κίνγκσλεϊ, Σλότερ, Μορέιρα), ωστόσο δεν υπάρχει πλάνο αποδέσμευσης κάποιου, με τους "κιτρινόμαυρους" να αναμένεται να πορευτούν με όλους τους ξένους στο Basketball Champions League, χωρίς να είναι ξεκάθαρο ακόμα ποιος θα μείνει εκτός στην Stoiximan Basket League.

Ο Μέικον ξεκίνησε την φετινή σεζόν στην Γαλατάσαραϊ, έχοντας 15.7 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 5.5 ασίστ μέσο όρο με 41.2% στα τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Photo Credits: FIBA Basketball Champions League

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ