ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Με τον Νικ Νερς στον πάγκο η Εθνική Καναδά έως το 2024

Ο Νικ Νερς
Ο Νικ Νερς 2021 CHRIS O'MEARA/ AP PHOTO

Με τον Νικ Νερς στον πάγκο της θα πορευτεί η Εθνική Καναδά μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία.

Τη συνεργασία τους μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι επέκτειναν ο Νικ Νερς και η ομοσπονδία του Καναδά με τον τεχνικό των Ράπτορς να συνεχίζει στο τιμόνι της Εθνικής Καναδά για ακόμα μία τριετία. Ο στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι το 2024 και παρά το γεγονός ότι ο Καναδάς έμεινε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων φέτος μετά από τον αποκλεισμό της στο Προολυμπιακό τουρνουά που φιλοξένησε στην Βικτόρια, οι δύο πλευρές συνεχίζουν μαζί κοιτάζοντας τον επόμενο στόχο.

Όπως ανέφερε ο Νερς, στόχος της ομάδας είναι να χτίσει τη χημεία της και να παρουσιαστεί πανέτοιμη για να διεκδικήσει μία θέση στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι. Από την πλευρά της η ομοσπονδία δείχνει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στον έμπειρο κόουτς.

"Η επέκταση της συνεργασίας μας με τον Νικ είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για την Εθνική ομάδα καθώς διεκδικούμε μία θέση στο βάθρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2023 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ