ΚΑΟΔ

Με το μυαλό στον Πανελευσινιακό

Με το μυαλό στον Πανελευσινιακό

Με δύο σημαντικές απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του ΚΑΟΔ American Genetics για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Αυτές των Δημήτρη Τσαλδάρη και Διαμαντή Σλαφτσάκη.

Η προετοιμασία του ΚΑΟΔ American Genetics για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ πραγματοποιείται χωρίς τους Δημήτρη Τσαλδάρη και Διαμαντή Σλαφτσάκη.

Αμφότεροι οι δύο παίκτες της ομάδας της Δράμας δεν βρίσκονται στα πλάνα του Κώστα Μέξα που θέλει να τους προφυλάξει εν όψει του παιχνιδιού με χαρακτήρα τελικού που ακολουθεί με τον Πανελευσινιακό.

Ο Τσαλδάρης είχε προφυλαχθεί και στο τελευταίο παιχνίδι του ΚΑΟΔ American Genetics με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» μετά το τράβηγμα που είχε υποστεί για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μέρες μια εβδομάδα πριν. Στη νίκη επί του Πανιωνίου στο κλειστό της Αρτάκης.

Κι όσο για τον Σλαφτσάκη βρίσκεται εκτός προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων στο γόνατό του. Ο φόργουορντ της ομάδας της Δράμας αναμένεται να επιστρέψει στο παρκέ από την Τρίτη μαζί με τον Τσαλδάρη.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ