EUROLEAGUE

”Με την πλάτη στον τοίχο η Μάλαγα”

INTIME SPORTS

Το αήττητο σερί του Ολυμπιακού στη regular season περνά αύριο (22/11, 20:00) από το Martin Carpena της Μάλαγα ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας εφιστά την προσοχή τονίζοντας πως η Ουνικάχα δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες.

Οι ”ερυθρόλευκοι” φιγουράρουν στην κορυφή του Γ’ ομίλου με ρεκόρ 5-0 και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στην Euroleague, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση με τη Μάλαγα, στην Ανδαλουσία.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τους Ισπανούς ενώ ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός είναι μεν αήττητος όμως έχει κίνητρο αφού θέλει να κάνει ένα καλό παιχνίδι.

”Όλα τα παιχνίδια στην Euroleague είναι δύσκολα. Το να παίζεις απέναντι στη Μάλαγα είναι πολύ δύσκολο και ειδικά όταν παίζει μπροστά στο κοινό της αφού ένα παιχνίδι στην Ισπανία έχει πάντα την ιδιαιτερότητα σε ό,τι έχει να κάνει με τον ρυθμό της αναμέτρησης. Πάντα λοιπόν τα παιχνίδια στη Μάλαγα είναι δύσκολα. Και τώρα ένας λόγος παραπάνω γι’ αυτούς οι οποίοι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Είναι πλήρεις τώρα που επέστρεψε και ο Τούλσον, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι. Αυτοί σίγουρα έχουν ένα παραπάνω βαθμολογικό κίνητρο, αλλά και εμείς έχουμε κίνητρο καθώς θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς των ”ερυθρολεύκων”.

”O Ολυμπιακός πρέπει πάντα να βρίσκει κίνητρα”

Από τη μεριά του ο Κώστας Σλούκας δήλωσε: ”Είναι σημαντικό που είμαστε αήττητοι, αλλά αυτό δεν το σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς αφού η Μάλαγα είναι μια ομάδα που προέρχεται από “κακές” ήττες. Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση, έλεγχο του ρυθμού και υπομονή για να φύγουμε νικητές από μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Μάλαγα. Έχουν αλλάξει πολλά από το πρώτο ματς. Και οι δύο ομάδες έχουν βρει ρυθμό, πηγαίνουμε για το καλύτερο δυνατό. Και μόνο ότι παίζουμε στην Euroleague αποτελεί κίνητρο για εμάς. Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να βρίσκει κίνητρα για να κερδίζει, είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη. Εγώ είμαι καλά, ανεβάζω ρυθμό και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ