Με στόχο την ισοφάριση

"Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε" λέει ο Γλυνιαδάκης ενόψει του 4ου ημιτελικού. Νοκ-άουτ ο Χαραλαμπίδης
Τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών είναι μάλλον ευχάριστα. Ο Μπάκιτς, ο Τζάζβιν και ο Μπράϊαντ, προπονήθηκαν ελαφρά και όλα δείχνουν ότι θα τεθούν στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου. Αμφιβολία υπάρχει περισσότερο για τον πρώτο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και θα δοκιμάσει πριν το παιχνίδι. Αντίθετα , απόντες θα είναι ο στρατευμένος Νοέας και ο τραυματίας Χαραλαμπίδης.
“Σε κάθε παιχνίδι ο στόχος μας είναι η νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ισχυρή ομάδα την οποία σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε. Άλλωστε δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Όλα αυτά τα ματς μας βοηθάνε να βελτιώσουμε το χαρακτήρα μας, την ποιότητά μας και να ευχαριστηθούμε την πορεία που έχουμε κάνει τον τελευταίο καιρό” δήλωσε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.
Τέλος στο επίσημο site της ομάδας ανακοινώθηκε ότι:
“Στο κατάστημα του Costa Coffee (χορηγός της ομάδας) στην Κηφισίας 44, και όχι έξω από το γήπεδο όπως από παρανόηση πίστεψαν πολλοί, θα τοποθετηθεί οθόνη για να παρακολουθήσουν οι φίλοι του Αμαρουσίου το παιχνίδι”.