ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με Πιτίνο στην Εθνική Ανδρών και έναρξη προετοιμασίας 1η Ιουνίου

Ο Ρικ Πιτίνο μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού στην EuroLeague
Ο Ρικ Πιτίνο μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Η Εθνική Ανδρών θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά την 1η Ιουνίου με τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο της, παραμένοντας πιστή στο αρχικό πλάνο.

Η κατάσταση στην ΕΟΚ παραμένει έκρυθμη ενόψει των εκλογών της 30ης Μαΐου, ωστόσο ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: Την 1η Ιουνίου η Εθνική Ανδρών θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά (29/6-4/7) και στον πάγκο της θα βρίσκεται ο Ρικ Πιτίνο.

Από την στιγμή που η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ είναι πρακτικά η συνέχεια της προηγούμενης διοίκησης, το πλάνο δεν πρόκειται να αλλάξει, με τον Αμερικανό τεχνικό να αναμένεται στην χώρα μας κάποια στιγμή τον Μάιο προκειμένου να ετοιμαστεί για να ξεκινήσει την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον 1ο όμιλο του Προολυμπιακού του Καναδά, μαζί με τους διοργανωτές και την Κίνα, ενώ στον 2ο Όμιλο βρίσκονται η Τουρκία, η Ουρουγουάη και η Τσεχία.

Βάσει του συστήματος διεξαγωγής θα πρέπει αρχικά να κατακτήσει μία από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης και κατόπιν να νικήσει τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό για να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αφού θα προκριθεί μόνο η ομάδα που θα κατακτήσει την 1η θέση στο τουρνουά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ