ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Με Μπράουν εναντίον του ΑΓΟΡ

Με Μπράουν εναντίον του ΑΓΟΡ
Μπράουν

Έτοιμος για την αναμέτρηση με τον ΑΓΟΡ είναι ο Έρνεστ Μπράουν, που δήλωσε ότι η ομάδα θα τα δώσει όλα

Στον πίνακα της βαθμολογίας, οι φιλοξενούμενοι είναι στην προτελευταία θέση, με έναν βαθμό περισσότερο από τους "πορτοκαλί", κάτι που μετατρέπει τη νίκη σε επιτακτική ανάγκη όσον αφορά στην άυξηση των πιθανοτήτων για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Η ΚΑΕ, εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία κάλεσε τους οπαδούς να δώσουν το "παρών", στο γήπεδο: " Περιμένουμε το Σάββατο (5μμ) στο "Δημήτριος Τόφαλος" όλους τους φίλους της ομάδας μας σε άλλη μια γιορτή του μπάσκετ απέναντι στην ομάδα του Ρεθύμνου".

"Ο δύσκολος αγώνας για την παραμονή συνεχίζεται και όλοι πρέπει να σταθούμε κοντά στην προσπάθεια των παικτών μας. Τα εισιτήρια θα προπωλούνται στα εκδοτήρια του "Δημήτριος Τόφαλος" στην τιμή των 5 ευρώ γενική είσοδος

".

Ο Έρνεστ Μπράουν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην μέση και δήλωσε έτοιμος για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν: " Ταλαιπωρήθηκα εδώ και ένα μήνα από τραυματισμό και δεν μπόρεσα να δείξω τι πραγματικά μπορώ να προσφέρω στην ομάδα", είπε ο Αμερικανός στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

" Τώρα είμαι πολύ καλά , προετοιμάστηκα για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο και μαζί με τους συμπαίκτες μου θα τα δώσουμε όλα για την παραμονή της ομάδας. Αυτό το παιχνίδι είναι τελικός και πιστεύω ότι με τον κόσμο δίπλα μας θα πετύχουμε εμείς την νίκη που τόσο πολύ χρειαζόμαστε".




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ