EUROBASKET

Με Μίτσιτς, Γκούντουριτς και Πέτρουσεβ στο τελευταίο "παράθυρο" των προκριματικών η Σερβία

Ο Βασίλιε Μίτσιτς κατευθύνει τους συμπαίκτες του στη διάρκεια του αγώνα της Αναντολού Εφές με τον Παναθηναϊκό
Ο Βασίλιε Μίτσιτς κατευθύνει τους συμπαίκτες του EUROKINISSI

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοβ ανακοίνωσε την προεπιλογή της Σερβίας για το τελευταίο παράθυρο των προκριματικών του Eurobasket 2022, με τα ονόματα των Βασίλιε Μίτσιτς και Μάρκο Γκούντουριτς να ξεχωρίζουν

Οι Βασίλιε Μίτσιτς της Αναντολού Εφές και Μάρκο Γκούντουριτς της Φενέρμπαχτσε θα ενισχύσουν την Σερβία στους τελευταίους αγώνες των προκριματικών του Eurobasket 2022.

Ο τεχνικός της ομάδας (αλλά και της Φενέρμπαχτσε), Ιγκόρ Κοκόσκοβ, συμπεριέλαβε κανονικά τους δύο παίκτες στην προεπιλογή των Σέρβων ενόψει των αγώνων με την Γεωργία (19/2) και την Ελβετία (21/2) που θα διεξαχθούν σε "φούσκα" στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Η Σερβία δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκρισή της, αφού με ρεκόρ 2-2 βρίσκεται στην 2η θέση του 5ου Ομίλου πίσω από την αήττητη Γεωργία (4-0), με την Φινλανδία και την Ελβετία να ακολουθούν με ρεκόρ 1-3. Στο Eurobasket θα προκριθούν τρεις ομάδες από τον όμιλο, με τους Σέρβους να δείχνουν ότι δεν θέλουν να αφήσουν τίποτα στην τύχη προκειμένου να μην πέσουν θύματα έκπληξης.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα, ξεχωρίζουν ακόμα αυτά του βετεράνου Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, καθώς και αυτό του νέου μεγάλου ταλέντου του σερβικού μπάσκετ, Φίλιπ Πέτρουσεβ.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Σερβίας: Βασίλιε Μίτσιτς (Αναντολού Εφές), Μάρκο Γκούντουριτς (Φενέρμπαχτσε), Όγκνιεν Γιάραμαζ (Παρτιζάν), Νίκολα Ρέμπιτς (Ναντέρ), Νεμάνια Νέναντιτς (FMP), Αλέκσα Αβράμοβιτς (Εστουντιάντες), Ντανιλο Άντζουσιτς (Μπουρζ), Λούκα Άσκεριτς (Μπουρζ), Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς (Παρτιζάν), Κάρκο Λούκοβιτς (Σπλιτ), Ντάλιμπορ Ίλιτς (Ιγκοκέα), Μάρκο Ραντοβάνοβιτς (FMP), Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (Ζιεγιάνγκ), Φίλιπ Πέτρουσεβ (Μέγκα), Ντράγκαν Άπιτς (Μπουντούτσνοστ), Στέφαν Τζόρτζεβιτς (FMP).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΟΜΙΛΟ

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΡΕΚΟΡ
1 Γεωργία* 4-0
2 Σερβία 2-2
3 Φινλανδία 1-3
4 Ελβετία 1-3

*Έχει ήδη προκριθεί στο Eurobasket 2022

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ