ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με Φόντενετ για την έκπληξη

Με Φόντενετ για την έκπληξη
Καλαφατάκης

Ο Γιώργος Καλαφατάκης θα έχει στη διάθεσή του τον Φόντενετ στο ματς της Τετάρτης με τον Κολοσσό

Ο 28χρονος παρά το γεγονός ότι είχε ένα κουραστικό ταξίδι (πήρε τέσσερις πτήσεις μέχρι να αφιχθεί στη χώρα μας), μπήκε στο παρκέ την Δευτέρα το απόγευμα και γυμνάστηκε. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την όρεξη που επέδειξε.
Η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη θα προσπαθήσει να διατηρήσει τις ελπίδες της στο ματς της 20ης αγωνιστικής, καθώς στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο νυν υπέρ πάντων αγώνας κόντρα στην Καβάλα, το ερχόμενο Σάββατο.

Την πίστη του ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της για νίκη κόντρα στον Κολοσσό, εξέφρασε ο Γιώργος Καλαφατάκης με δηλώσεις του.

" Παρά τις ελάχιστες πιθανότητες που έχουμε για σωτηρία, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και η διάθεση των παιδιών ανεβασμένη.

Αυτό που υπάρχει στο μυαλό όλων είναι ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι. Ο Κολοσσός είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, αγωνιστικά και διοικητικά. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και ό,τι προκύψει".

Δεν μάσησε τα λόγια του, ο Φάνης Παπακώστας, ο οποίος σχολίασε από τη μεριά του: " Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θα παίξουμε χωρίς άγχος για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για νίκη.

Σίγουρα μετά από τα τελευταία αποτελέσματα η θέση μας είναι δύσκολη αλλά αυτό θα μας κάνει να παίξουμε ελεύθερα".











TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ