NBA

Με δυο παίκτες των Μπακς και έναν των Σανς η δωδεκάδα της Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Κέβιν Ντουράντ πανηγυρίζει σε φάση από τη σειρά Νετς - Μπακς για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας
Ο Κέβιν Ντουράντ πανηγυρίζει σε φάση από τη σειρά Νετς - Μπακς για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας 2021 AP PHOTO/KATHY WILLENS

Την δωδεκάδα της Team USA ανακοίνωσε η USA Basketball το απόγευμα της Δευτέρας (28/6), με τους Χόλιντεϊ - Μίντλετον και τον Ντέβιν Μπούκερ να βρίσκονται μπροστά σε μια πιθανώς πρωτόγνωρη κατάσταση.

Την δωδεκάδα που θα εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (28/6) η USA Basketball. Σε αυτή βρίσκονται τρεις παίκτες των Μπακς που προηγούνται 2-1 των Χοκς στους τελικούς της Ανατολής και ένας των οίνιξ Σανς που προηγούνται 3-1 των Κλίπερς στους τελικούς της Δύσης, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό οι τέσσερις από τους 12 να ταξιδέψουν με την... ψυχή στο στόμα μετά από τους NBA Finals για να προλάβουν την έναρξη του τουρνουά στο Τόκιο.

Αναλυτικά οι 12 της Team USA:

Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ)

Μπράντλι Μπιλ (Γουίζαρντς)

Ντέβιν Μπούκερ (Σανς)

Τζέραμι Γκραντ (Πίστονς)

Ντρέιμοντ Γκριν (Γουόριορς)

Τζρου Χόλιντεϊ (Μπακς)

Ζακ ΛαΒίν (Μπουλς)

Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς)

Κέβιν Λοβ (Καβαλίερς)

Κρις Μίντλετον (Μπακς)

Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς)

Κέβιν Ντουράντ (Νετς)

Προπονητής θα είναι ο Γκρεγκ Πόποβιτς (Σπερς), ενώ συνεργάτες του θα είναι οι Στιβ Κερ (Γουόριορς), Λόιντ Πιρς (άνεργος), Τζέι Ράιτ (Πανεπιστήμιο Βιλανόβα). Η προετοιμασία της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου στο Λας Βέγκας, ενώ στη φάση των ομίλων που θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει το Ιράν, τη Γαλλία και τον νικητή του προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά στο οποίο θα συμμετάσχει η Ελλάδα.

TAGS NBA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ