ABA LEAGUE

Με δύο Έλληνες το ρόστερ της ομάδας του Ντουμπάι στην ABA Liga: Το όνομα και οι εθνικότητες των παικτών της

Με δύο Έλληνες το ρόστερ της ομάδας του Ντουμπάι στην ABA Liga: Το όνομα και οι εθνικότητες των παικτών της
FALCONS ACADEMY IG ACCOUNT

Ανακοινώθηκε το ρόστερ της Dubai U19 που θα συμμετάσχει στο εφηβικό πρωτάθλημα της ABA Liga και έχει παίκτες από 10 χώρες.

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του εφηβικού πρωταθλήματος της ABA Liga, μάθαμε το ρόστερ της ομάδας από το Ντουμπάι που θα αγωνιστεί στη διοργάνωση για να... τεστάρει τα νερά πριν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπουν στην Αδριατική Λίγκα και στη EuroLeague.

Η Dubai U19 θα είναι ουσιαστικά ο οργανισμός Falcons Academy, τον οποίο "τρέχει" ως διευθυντής προγράμματος ένας παλαίμαχος Έλληνας μπασκετμπολίστας με συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες, ο Πέτρος Κρασόπουλος. Στο ρόστερ των 12 αθλητών βρίσκονται παιδιά από 10 χώρες, ανάμεσά τους και δύο Έλληνες. Ο πόιντ γκαρντ Μανώλης Μανωλόπουλος κι ο σούτινγκ γκαρντ Ιωάννης Τρύφωνας. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία είναι ο Σαΐφ Χαμέντ Μοχάμαντ Αλρασίντι (18), ενώ ο ψηλότερος είναι ο 15χρονος Ρώσος Εγκόρ Ριάμποφ (2μ.05) που το καλοκαίρι του 2023 δούλεψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στο πρώτο της παιχνίδι η Dubai U19 θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα (21/11), πριν παίξει με τη Μπόρατς (22/11) και την Ντέρμπι (23/11).

TAGS ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ