ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET

Με 14 παίκτες η Σερβία στο Ακρόπολις: Ποιους άφησε εκτός ο Πέσιτς πριν το ματς με την Ελλάδα

Με 14 παίκτες η Σερβία στο Ακρόπολις: Ποιους άφησε εκτός ο Πέσιτς πριν το ματς με την Ελλάδα
FIBA

Η Εθνική Σερβίας θα έρθει στην Ελλάδα με αποστολή 14 παικτών, προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά Ακρόπολις, όπου θα αντιμετωπίσει τόσο την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, όσο και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιταλίας.

Με 14 παίκτες θα έρθει η αποστολή της Εθνικής Σερβίας στην Αθήνα για να συμμετάσχει στο τουρνουά Ακρόπολις (8-10/8) όπου θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα και την Ιταλία.

Οι 14 παίκτες της Σερβίας είναι οι εξής: Στέφαν Γιόβιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Αλέκσα Ραντάνοβ, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Ντέγιαν Νταβίντοβατς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Νίκολα Γιόβιτς, Ντούσαν Ρίστιτς, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Μπόρισα Σάμανιτς.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αποφάσισε, λοιπόν, να αφήσει εκτός τους Άλεν Σμάιλαγκιτς (σσ. θεραπεία), Ούρος Τριφούνοβιτς (σσ. θεραπεία), Νίκολα Τόπιτς (σσ. ξεκούραση) και Ντούσαν Μπεσλάκ (σσ. παντρεύτηκε το ΣΚ που μας πέρασε).

Το πρόγραμμα του τουρνουά Ακρόπολις

  • 8/8 19:45 Ελλάδα - Σερβία
  • 9/8 19:45 Σερβία - Ιταλία
  • 10/8 19:45 Ιταλία - Ελλάδα

Με την υποστήριξη της Stoiximan ακολουθούμε τους σταθμούς της Εθνικής μας στα φιλικά της, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ.

TAGS ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ