ΕΟΚ

Με έναν κοινοτικό ανά ομάδα η Α2 Ανδρών της σεζόν 2021/22

Με έναν κοινοτικό ανά ομάδα η Α2 Ανδρών της σεζόν 2021/22
EUROKINISSI

Επιστροφή στην κανονικότητα για την Α2 Ανδρών, καθώς η προκήρυξη της ΕΟΚ αναφέρει πως τη σεζόν 2021/22 κάθε ομάδα θα μπορεί να έχει από έναν κοινοτικό στο ρόστερ της.

Μετά από διακοπή ενός έτους, η Α2 Ανδρών θα έχει από την περίοδο 2021/22 και πάλι κοινοτικούς αθλητές καθώς σύμφωνα με την προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα θα μπορεί να διατηρεί έναν ξένο αθλητή από την Ευρωπαϊκή Ζώνη της FIBA στο ρόστερ της.

"Στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών δικαίωμα συμμετοχής έχει ένας αθλητής που προέρχεται από την ευρωπαϊκή ζώνη της FIBA (κοινοτικός). Κάθε ομάδα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών έχει δικαίωμα να αποκτήσει ή να αντικαταστήσει τον παραπάνω αθλητή μέχρι τις 15/2/2022. Σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού (έλεγχος από ιατρό της ΕΟΚ) και αποχώρησής του, η ομάδα έχει το δικαίωμα να τον αντικαταστήσει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2022. Η άσκηση του δικαιώματος αυτού θα γίνει αυστηρά και μόνο για μία φορά" αναφέρει η προκήρυξη της ΕΟΚ.

TAGS ΕΟΚ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ