ΕΛΛΑΔΑ

Μαζί Σπανούλης και Ζήσης στο Προεδρικό Μέγαρο για τη γιορτή της Δημοκρατίας

Οι Σπανούλης και Ζήσης στο Προεδρικό Μέγαρο για την 47η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας | 24 Ιουλίου 2021
Οι Σπανούλης και Ζήσης στο Προεδρικό Μέγαρο για την 47η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας | 24 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI

Καλεσμένοι της ΠτΔ, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, οι Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης πήγαν παρέα στο Προεδρικό Μέγαρο για την εκδήλωση των 47 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Στη λίστα των υψηλού συμβολισμού καλεσμένων για τη δεξίωση της 47ης επετείου από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα ήταν οι Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης.

Οι δύο φίλοι, κουμπάροι και -μ' ελάχιστες ημέρες διαφορά- παλαίμαχοι παίκτες του μπάσκετ ντύθηκαν ανάλογα για την περίσταση και μετάβησαν παρέα στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να παραστούν στη δεξίωση που οργάνωσε το Σάββατο 24 Ιουλίου η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Αμφότεροι απόλαυσαν την κοινή παρουσία τους στην ετήσια εκδήλωση που εφέτος έλαβε χώρα στον Κήπο του Μεγάρου και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες που μοίρασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μαζί Σπανούλης και Ζήσης στο Προεδρικό Μέγαρο για τη γιορτή της Δημοκρατίας


Μαζί Σπανούλης και Ζήσης στο Προεδρικό Μέγαρο για τη γιορτή της Δημοκρατίας

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης συνομίλησαν με την Πρόεδρο που τους υποδέχθηκε εγκαρδίως.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνολικά η πρώτη πολίτης της χώρας επέλεξε προσωπικότητες από όλο το φάσμα της κοινωνίας και μεταξύ αυτών ήταν οι δύο εμβληματικές μορφές της τελευταίας 20ετίας στο ελληνικό μπάσκετ, που σχεδόν παράλληλα ανακοίνωσαν ότι σταματούν την καριέρα του.

Επίσης, η κ.Σακελλαροπούλου απηύθυνε πρόσκληση σε επιστήμονες, επαγγελματίες από τον παραγωγικό τομέα της οικονομίας, καθηγητές σχολείων, μαθητές που διέπρεψαν στις Πανελλήνιες, όπως επίσης πρόσφυγες/μετανάστες, οι οποίοι έχουν καταφέρει να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία, αλλά και εκπρόσωποι Γυναικείων Οργανώσεων, δομών Κοινωνικής Πρόνοιας Θυμάτων Βίας και Προστασίας Ανηλίκων, μέλη της Επιτροπής Διαμόρφωσης Εθνικής Στρατηγικής Για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν επίσης η Μάγδα Φύσσα (που δεν έδωσε εν τέλει το "παρών"), η Σταυρούλα Αξαρλιάν, ο Γιώργος Μομφεράτος και η Σοφία Μπεκατώρου.

Για την παρουσία των παρευρισκόμενων τηρήθηκε αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, που αφορούσε είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού PCR τεστ.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ