FIBA

Μαυροβούνιο: Με Βούτσεβιτς και Σιμόνοβιτς στο 3ο "παράθυρο" της FIBA

Ο Βούτσεβιτς σε αγώνα των Σικάγο Μπουλς
Ο Βούτσεβιτς σε αγώνα των Σικάγο Μπουλς PHOTO CREDITS: © 2021 CHARLES REX ARBOGAST / AP IMAGES

Το Μαυροβούνιο ανακοίνωσε την προεπιλογή του για το τρίτο παράθυρο της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με τα ονόματα των NBAερς Νίκολα Βούτσεβιτς και Μάρκο Σιμόνοβιτς να ξεχωρίζουν.

Με 24 παίκτες θα ξεκινήσει την προετοιμασία του το Μαυροβούνιο ενόψει των αγώνων του για το τρίτο παράθυρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 της FIBA, με την Ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει την προεπιλογή.

Τα ονόματα των Νίκολα Βούτσεβιτς και Μάρκο Σιμόνοβιτς των Μπουλς ξεχωρίζουν, όπως φυσικά και αυτά των Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς της Βαλένθια και Νίκολα Ιβάνοβιτς της Μπουντούτσνοστ.

Αναλυτικά η προεπιλογή του Μαυροβουνίου: Νίκολα Βούτσεβιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Μάρκο Τοντόροβιτς, Νίκολα Ιβάνοβιτς, Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, Βασίλιε Μπάτσοβιτς, Φίλιπ Μπάροβιτς, Λούκα Μπόγκαβατς, Ιγκόρ Ντρόμπνιακ, Αντρίγια Γκρμπόβιτς, Εμίρ Χατζιμπέγκοβιτς, Αλέξα Ίλιτς, Ντόρτζιε Γιοβάνοβιτς, Γιόβαν Κλάγιτς, Βλάντιμιρ Μιχαΐλοβιτς, Ζόραν Νίκολιτς, Νίκολα Παβλίσεβιτς, Πέταρ Πόποβιτς, Γιόνα Ράντεμπο, Ντίνο Ράντοντσιτς, Νεμάνια Ράντοβιτς, Ράντοσαβ Σπασόγιεβιτς, Βλάντιμιρ Τομάσεβιτς, Φέντορ Ζούγκιτς.

TAGS FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ