ΙΩΝΙΚΟΣ

Μαυροκεφαλίδης για το πανό των οπαδών του Ιωνικού για τα Τέμπη: "Όφειλα να στηρίξω την κίνηση ως ένδειξη πένθους προς τα θύματα"

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης EUROKINISSI SPORTS

Με μία σύντομη ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δήλωσε ότι η κίνησή του να στηρίξει τους φίλους του Ιωνικού για το πανό που ανέβασαν για την τραγωδία στα Τέμπη ήταν κάτι που αισθάνθηκε πως έπρεπε να κάνει ως ελάχιστη ένδειξη πένθους.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έδειξε το άλλο του πρόσωπο όταν στήριξε τον κόσμο του Ιωνικού στην κίνηση των φίλων της ομάδας να αναρτήσουν πανό για την τραγωδία στα Τέμπη, δείχνοντας έμπρακτα ότι μπαίνει τέλος στο "Shut Up and dribble" στην Ελλάδα.

Δύο ημέρες αργότερα, με το θέμα να έχει συζητηθεί πολύ και τον ίδιο να έχει γνωρίσει την αποθέωση, ο βετεράνος φόργουορντ/σέντερ εξέδωσε μία προσωπική δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου θέλησε να εστιάσει την προσοχή του κόσμου στα θέματα που έχουν σημασία.

Αναλυτικά ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έγραψε:

"Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ιωνικού Νικαίας ανάρτησαν ένα πανό στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Όφειλα σαν άνθρωπος και αρχηγός της ομάδας μου να στηρίξω την κίνηση ως ένδειξη πένθους προς τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ευχαριστώ όλους όσους προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου, όμως αυτές τις στιγμές ας σεβαστούμε τα θύματα και τις οικογένειές τους".

Δείτε το post του Λουκά Μαυροκεφαλίδη:

Το post του Λουκά Μαυροκεφαλίδη για το πανό των οργανωμένων του Ιωνικού και την κίνηση στήριξης στην οποία προχώρησε
Το post του Λουκά Μαυροκεφαλίδη για το πανό των οργανωμένων του Ιωνικού και την κίνηση στήριξης στην οποία προχώρησε LOUKAS_MAVROKEFALIDIS_12 OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT
TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ