Μαυροκεφαλίδης: “Ψυχολογία, τρόπαιο… πρωτάθλημα”

INTIME SPORTS
Σημαντική χαρακτήρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, υπογραμμίζοντας πως δίνει στον Ολυμπιακό εκτός από το τρόπαιο, ψυχολογία και πρωτάθλημα.
Ο πάουερ φόργουορντ των “ερυθρολεύκων”, εμφανίστηκε προσγειωμένος σε δηλώσεις του λίγο πριν την στέψη των Κυπελλούχων Ελλάδας, υπογραμμίζοντας πως παρά το 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν έχει τελειώσει τίποτα.
Άλλωστε το πρωτάθλημα είναι αυτό που θέλουν οι Πειραιώτες, και γι’ αυτό χαρακτήρισε σημαντικά τα επόμενα παιχνίδια που θα έρθουν κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο.
“Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι σημαντικό για ψυχολογικούς λόγους, για το τρόπαιο και για το πρωτάθλημα που έρχεται. Μας δίνει ώθηση για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Δεν έχει σημασία που τους έχουμε κερδίσει τρεις φορές. Αυτό που θα πρέπει να το κάνουμε και στα πιο σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα”, δήλωσε ο Μαυροκεφαλίδης.