EUROLEAGUE

Ματέο: "Σενάρια επιστημονικής φαντασίας αυτά που λέγονται για Χεζόνια και Ταβάρες"

Ματέο: "Σενάρια επιστημονικής φαντασίας αυτά που λέγονται για Χεζόνια και Ταβάρες"
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Γκραν Κανάρια για την Liga Endesa και ο Τσους Ματέο μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το μέλλον των Μάριο Χεζόνια και Έντι Ταβάρες και το πιθανό ενδιαφέρον άλλων ομάδων, λέγοντας κατηγορηματικά πως πρόκειται για "σενάρια επιστημονικής φαντασίας".

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Γκραν Κανάρια και συνέχισε νικηφόρα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Liga Endesa, με τον τεχνικό των Μαδριλένων, Τσους Ματέο να μιλά μετά το τέλος του παιχνιδιού για τον Μάριο Χεζόνια και τον Έντι Ταβάρες.

Ερωτηθείς για το πιθανό ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τους δύο παίκτες, θέλησε να βάλει τέλος στη φημολογία τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας".

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μάριο Χεζόνια ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του με 19 πόντους, 3/8 τρίποντα, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Ταβάρες σταμάτησε στους 12 πόντους με 3 ριμπάουντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματέο:

"Δεν με νοιάζει τι λέγεται απ' έξω. Οι άνθρωποι μου επικεντρώνονται σε αυτό που πρέπει να κάνουν, αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το ότι οι άνθρωποι μιλούν για παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκπληκτικό, σημαίνει ότι έχουν μια καλή χρονιά και μια καλή σεζόν, ότι ο κόσμος θα ήθελε πολύ να έχει έναν Χεζόνια ή έναν Ταβάρες.

Ξέρουν, και είμαι σίγουρος, ότι τους αρέσει να βρίσκονται στη Ρεάλ Μαδρίτης, σίγουρα στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο, όπου περνούν καλά με τους συμπαίκτες τους, διασκεδάζουν και όπου φιλοδοξούν να κερδίσουν. Χρόνο με το χρόνο το κάνουν έτσι. Ελπίζω να συνεχίσουμε να μπορούμε να λέμε ότι φιλοδοξούμε να κερδίσουμε κάθε διοργάνωση, για αυτό πρέπει να συνεχίσουμε"

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ