ΜΑΡΟΥΣΙ

Μαρούσι: Ο Μάρκο Λούκοβιτς τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για το περιστατικό με τον Κώστα Αντετοκούνμπο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Μαρούσι: Ο Μάρκο Λούκοβιτς τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για το περιστατικό με τον Κώστα Αντετοκούνμπο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Ποινή μίας αγωνιστικής και πρόστιμο 2.000 ευρώ επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Μάρκο Λούκοβιτς για απόπειρα βιαιοπραγίας σε βάρος του Κώστα Αντετοκούνμπο, στο πλαίσιο του αγώνα Παναθηναϊκός - Μαρούσι στην πρώτη αγωνιστική της Basket League.

Ποινή μίας αγωνιστικής και πρόστιμο 2.000 ευρώ επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Μάρκο Λούκοβιτς του Αμαρουσίου, για την αψιμαχία με τον Κώστα Αντετοκούνμπο, στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Basket League.

"Επιβάλλεται στον MARKO LUKOVIC, καλαθοσφαιριστή της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ η ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο ύψους δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, για απόπειρα βιαιοπραγίας εξαιτίας της οποίας αποβλήθηκε κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ), που διεξήχθη στις 9-10-2023", αναφέρει η σχετική απόφαση.

Αυτό σημαίνει πως ο Σέρβος φόργουορντ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εκεί όπου το Μαρούσι αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ (14/10, 17:15).

Σε ό,τι αφορά τον διεθνή σέντερ των πρασίνων, ο Αθλητικός Δικαστής ανέφερε: "Επιβάλλεται στον ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ, καλαθοσφαιριστή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο για παράπτωμα μη χαρακτηριζόμενο ιδιαίτερης βαρύτητας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΕ 1896), που διεξήχθη στις 9-10-2023".

Δείτε ξανά το περιστατικό:

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ